jaclyn-hill-strekk-merker

YouTube-stjernen Jaclyn Hill viser frem strekkmerker som svar på ‘stadige kommentarer’ om hennes vekt

16. Oktober 2019 av Alexina Klev

“Jeg kan ikke få noen kilo uten at internett kaller meg feit? Du tror at jeg ser dårlig ut? Tenk hvordan jeg har det,” sa YouTube-skjønnhetsguruen i en ny ærlig video

Etter å ha tatt en fire ukers pause fra å legge ut sminkeopplæringer, returnerte skjønnhetsguruen Jaclyn Hill til YouTube med en ærlig ny video om hennes nylige vektøkning.

Den 29 år gamle stjernen, som møtte motsving i løpet av sommeren for å ha lansert angivelig mangelfulle leppestifter, åpnet for sårende kommentarer hun har fått om vekten sin – og viste da modig hennes strekkmerker for verden å se.

“Jeg kommer til å gå opp i vekt. Og jeg vet at jeg fortsetter å bringe opp hele vekt-tingen, og grunnen til at jeg gjør det, er ikke på grunn av mine egne usikkerheter, men på grunn av det jeg ser på internett, ”sa Hill i sin 26-minutters video. “De konstante kommentarene om vekten min – den stopper ikke.”

Hun fortsatte med å spørre hvorfor det er “plutselig” sosialt akseptabelt å kritisere menneskers figur på nettet. “Hvorfor er det greit å kalle folk fete? Hvor kom dette fra? Som at jeg ikke kan få noen kilo fordi jeg kanskje er lykkelig, kanskje er jeg deprimert, ”sa Hill. “Jeg kan ikke få noen kilo uten at internett kaller meg feit? Tror du at jeg ser dårlig ut? Tenk hvordan jeg har det. ”

Da sto skjønnhetsguruen opp, trakk ned buksene litt og avslørte strekkmerker som nylig utviklet seg på baksiden av hoftene.

jaclyn hill viste frem sine strekk-merker i en ny livs-oppdatering video
https://www.youtube.com/watch?v=Ai3ihiY55uA&t=0s
Kilde: Jaclyn Hill/Youtube

“I dag tok jeg en dusj og oppdaget at jeg hadde nye strekkmerker. Kan du se dem komme inn? De er som små rosa tigerstriper. Og ærlig talt, jeg er over det. Dette er kroppen min. Det er her jeg er. Dere må godta at jeg har gått opp i vekt, sa hun.

Hill la også ned rykter om at hun er gravid og forsøker å skjule det for sine følgere. “Nei jeg er ikke gravid. Nei, jeg trekker ikke en Kylie Jenner, ”sa hun og refererte til Keeping Up with Kardashians-stjernen, som holdt graviditeten hennes hemmelig før datteren Stormi ble født.

Hill sa at noen internett-troll har beskyldt henne for å ha fått injiserbare fyllstoffer i kinnene, noe den sosiale medier-stjernen sa ikke er sant. “Nei kinnene mine er ikke injisert med fyllstoffer. Ja, jeg har fillers i leppene. Jeg hadde innsprøytningsmasse i nesen for to år siden, og det var siste gang, ”sa Hill. ”Jeg har ikke hatt filler i kinnene mine på nesten tre år. Og jeg hadde det ikke engang i kinnene mine. Jeg hadde det i dette avsnittet under øynene. Folk antar bare det absolutt verste med alt. ”

Mot slutten av videoen hennes oppfordret Hill sine følgere til å “være snille” og “ta imot mennesker for hvem de er og deres vekst.”

Den andre skjønnhets-YouTuberen James Charles hoppet til Hills forsvar på Twitter etter å ha sett mye hat rettet mot henne på nettet. “Dere er så f – king rare … en beretning og en tråd av mennesker som bokstavelig talt er dedikert til å hate jaclyn hill? ‘skjønnhetssamfunnet’ fortsetter å bevise at det ironisk nok er det absolutt styggeste stedet på sosiale medier, »skrev Charles.

I en annen tweet sa Charles: “Jeg kan virkelig ikke forestille meg hvordan det ville være å ha noe viktigere å gjøre med dagen min enn å sitte på nettet og legge igjen negative kommentarer om noen som jeg aldri har møtt – hvor skummelt.”

“Vær snill mot hverandre. Det er ikke så vanskelig, ”la han til.

SE OGSÅ: Kourtney Kardashian hevder at hun ble frastjålet 5.200 dollar av en kvinne som var “alene” med barna sine

Leave a Reply

Your email address will not be published.