Beyonce og Jay z får kritikk for å ikke ha stått under nasjonalsang

Twitter reagerer etter at Beyoncé og JAY-Z ble sittende under nasjonalsangen på Super Bowl 2020

3.Februar 2020 av Roya Rostamkhel

Beyoncé og JAY-Z valgte å ikke stå under nasjonalsangen på årets Super Bowl og Twitter har mange tanker.

Paret, sammen med datteren deres, Blue Ivy, ble fotografert sittende under Demi Lovatos opptreden av “The Star-Spangled Banner” i forkant av søndagens storspill på Hard Rock Stadium i Miami Gardens, Florida.

Mens de var langt fra de eneste som valgte å ikke stå under forestillingen, mange frittalende Twitter-brukere skrev at de følte paret prøvde å komme med en uttalelse, og muligens gjentok protester fra idrettsutøvere som Colin Kaepernick og andre som berømt tok et kne under hymnen som en fredelig protest mot politiets brutalitet.

Andre påpekte at hvis det var en politisk uttalelse på familiens vegne, kommer den på et uventet tidspunkt med tanke på det faktum at JAY-Z nylig inngikk et samarbeid med NFL for å samarbeide om underholdningsarrangementer – inkludert den stjernespekkede halvtidsvisningen.

Enten de mente noe med sitt valg om å forbli sittende under hymnen, hadde Twitter fortsatt mange følelser rundt det.

Kaepernick selv – som har vært frittalende i hans nekt i å se Super Bowl eller støtte NFL – delte et skjermbilde lagt ut av en annen bruker som tilsynelatende antydet at JAY-Z var hyklersk for å ha sittet under hymnen etter å ha samarbeidet med NFL til tross for at håndtering av National Anthem-protester i ligaen.

Colin Kaepernick/Instagram

I mellomtiden forsvarte andre Beyoncé og JAY-Z og hevdet at de var innenfor deres rett til å velge om de skulle sitte under nasjonalsangen. Mange følte også at kritikere gjorde en stor del av ingenting i et forsøk på å angripe ekteparets rykte.

SE OGSÅ: Beyoncé i en Glam Vintage Look under andre natt av Jay-Zs Veldedighet Gala

Leave a Reply

Your email address will not be published.