Tekashi69 slipper splitter ny sang

Tekashi 6ix9ine slipper ny låt siden fengsling

9.Mai 2020 av Mayhan Rostamkhel

6ix9ine er i husarrest etter at han ble gitt tidlig løslatelse i April på grunn av spredning av COVID-19

Artisten Tekashi 6ix9ine har gitt ut sin første nye sang etter hans løslatelse fra fengselet forrige måned. Sangen heter “GOOBA”. Sangen inneholder referanser til COVID-19 (“Basic, been hot, way before coronavirus”) og 6ix9ines samarbeid med føderale påtalemyndigheter og vitnesbyrd (“Tell me how I ratted, came home to a big bag”).

I desember 2019 ble 6ix9ine dømt til 24 måneders fengsel med fem års overvåket løslatelse på grunn av føderal pengeutpressing og skytevåpen.

Løslatelsesdatoen hans var satt til 2. august 2020, men på grunn av den raske spredningen av COVID-19 fikk 6ix9ine en tidlig løslatelse i April. Rapperen gjør opp resten av sin periode som husarrest, under regjeringen sin overvåking.

6ix9ine ble arrestert for føderale siktelser allerede i November 2018, kort tid etter at han unngikk fengselsstraff for siktelser som stammet fra arrestasjonen hans i 2015 for bruk av et barn i en seksuell forestilling. Han innledet innledningsvis ikke skyld på de føderale anklagene før han endret anken og gikk med på å samarbeide med føderale påtalemyndigheter. Han vitnet i flere dager i September 2019, noe som bidro til domfellelse for påståtte tilknyttede selskaper Anthony “Harv” Ellison og Aljermiah “Nuke” Mack.

Tekashi 6ix9ine har gitt ut to prosjekter: Day69 og DUMMY BOY, som ble sluppet kort tid etter rapperens arrestasjon på anklagene om føderal pengeutpressing og skytevåpen.

SE OGSÅ: Justin Bieber og Ariana Grande gir ut duett til fordel for barn midt i covid-19 krisen

Leave a Reply

Your email address will not be published.