T.I sier han tar med datter (18) til gynekolog for å sjekke om hun fortsatt er jomfru

T.I. Sier han ledsager sin 18 år gamle datter til legeavtaler for å være sikker på at hun fortsatt er jomfru

7. November 2019 av Alexina Klev

T.I. avslørte at han deltar på tenåringsdatterens årlige besøk hos gynekologen av en veldig kontroversiell grunn.

I en fersk episode av Ladies Like Us-podcasten fortalte den 39 år gamle rapperen vertene Nazanin Mandi og Nadia Moham at han har “årlige turer til gynekologen” med sin 18 år gamle datter, Deyjah, “for å sjekke henne hymen.”

T.I. – som deler Deyjah med eksen sin, Ms Niko – sa at den årlige utnevnelsen av gynekolog begynte etter at datteren hans fylte 16 år.

I et intervju med på podcasten « Ladies Like Us» forteller den amerikansk rappestjernen T.I. at han hvert år tar datteren med seg til en gynekolog for å sjekke om hun har hatt sex, og om hun fortsatt er en jomfru. Foto: AP Photo/John Amis

“Rett etter fødselsdagen feirer vi, og så pleier hun, som dagen etter festen, å glede seg over gavene hennes. Jeg la en klistrelapp på døra [som sier]” Gyno. I morgen. 9:30, “sa han sa.

T.I. sa at legen til Deyjah opprinnelig ga uttrykk for bekymring for personvern over å dele tenåringenes medisinske informasjon uten hennes samtykke.

“Legen opprettholder et høyt nivå av profesjonalitet. Han sier:” Vel, du vet sir, jeg må, for at jeg skal dele informasjon … “” T.I. sa, etterfølgende. “Jeg sa: ‘Deyjah, de vil at du skal signere dette … slik at vi kan dele informasjon. Er det noe du ikke vil at jeg skal vite? Å, OK. Se, doktor?

Legen informerte T.I. at en “ødelagt” jomfruhinne ikke alltid kommer fra å ha sex, snarere kan folk bli født uten en eller bryte deres gjør noe fra å sette inn en tampong til å ri på hest. Likevel, T.I. insisterte på at han ville ha legens rapport.

“De kommer og sier: ‘OK, vel, jeg vil bare at du skal vite at det er andre måter foruten sex som jomfruhinnen kan bli ødelagt, som sykkeltur, friidrett, ridning og bare andre former for atletisk fysisk aktivitet,’ “husket han. “Så jeg sier: ‘Se, doktor, hun sykler ikke , hun rir ikke på hester, hun spiller ingen idretter, mann. Bare sjekk jomfruhinnen, vær så snill og gi meg resultatene raskt. ‘”

Hør hele gynekolog dialogen her: 

https://www.youtube.com/watch?v=-B6LZWF5bYs

“Jeg vil tydeliggjøre at fra hennes 18-årsdag at jomfruhinnen er fortsatt intakt,” la T.I. til.

Rapperen fortsatte å diskriminere jomfruer generelt og sa til vertene: “De er ikke morsomme. Hvem vil ha en jomfru? Sånn, egentlig? All den jobben.

Til tross for hans sterke meninger om datterens jomfruelighet, i en juni-episode av VH1-realityshowet han var co-star på med sin kone, Tiny Harris, T.I. hadde en annen reaksjon på å lære at deres 15 år gamle sønn, King, var seksuelt aktiv. Tiny og T.I. deler også en 3 år gammel datter, Heiress, og en 11 år gammel sønn, Major. I tillegg har T.I. to eldre sønner, Messias og Domani, som er henholdsvis 18 og 19 år, med sin eks, Lashon Dixon.

“Jeg vil ikke at noen av barna mine skal ha sex før det er tid, men hvem skal si når det er tid,” sa han på T.I. & Tiny: Friends & Family Hustle, før han avslørte at samme følelse ikke gjelder datteren hans.

“Imidlertid vil jeg definitivt føle meg annerledes om en gutt enn jeg vil om en jente,” sa han. “Og det er bare Guds ærlige sannhet. Jeg tror ikke det er noen far der ute som vil fortelle deg noe annerledes.”

SE OGSÅ: Et nylig lekket Eminem-vers, som inkluderer en linje om å slå ‘h—-‘ Rihanna som Chris Brown vekker reaksjoner

Leave a Reply

Your email address will not be published.