Chirag og Magdi på scenen under Slottsfjellfestivalen

Slottsfjellfestivalen 2022: En uforglemmelig musikalsk reise og unikt fellesskap

14.Juni 2022 av Silke og Aroma
Slottsfjellfestivalen gjorde sitt imponerende comeback i år og fant sin nye base ved fjorden, som viste seg å være et fleksibelt og funksjonelt område. Med spektakulære naturlige sceneplasser og de gamle lokalene til nedlagte Kaldnes mekaniske verksted, ga festivalen publikum en uforglemmelig opplevelse. Under Toffen Gunnufsens ledelse som festivalsjef, skinte Slottsfjellfestivalen i all sin prakt og presenterte et imponerende line-up bestående av artister fra ulike sjangre.

Torsdagen på Slottsfjellfestivalen fulgte etter en regnfull dag, men stemningen snudde raskt da artistene entrer scenen. Lewis Capaldi og Dagny hadde allerede satt standarden dagen før, men torsdagens artistrekke var virkelig en drøm for festivalgjengerne. Med navn som Måneskin, Sigrid, Musti og Rambow på programmet, var det en dag ingen ville gå glipp av.

Rambow, en talentfull rapper fra Furuset og Oslo, startet showet og lot seg ikke påvirke av den noe mindre publikumsmengden. Til tross for få tilskuere, leverte Rambow en energisk og engasjerende konsert. Sammen med sin faste DJ og produsent Orio skapte de en elektrisk atmosfære på scenen som fikk publikum til å eksplodere av begeistring. Rambows flyt, interaksjon med publikum og imponerende showmanship satte virkelig sitt preg på festivalen.
Slottsfjellfestivalen 2022
Etterfulgt av Rambow var det tid for Sigrid, Musti og Måneskin å innta scenen. Sigrid, som allerede hadde gjort seg bemerket denne sommeren, leverte en strålende opptreden og engasjerte det unge publikummet på Slottsfjell. Til tross for noen tekniske utfordringer og litt uoppmerksomhet fra enkelte tilskuere, klarte Sigrid likevel å imponere med sin sjarm og velkjente hits som fikk stemningen til å koke.
Sigrid tok festivalen med storm
Musti, en av norsk hip hops største talenter, imponerte også publikum med sin nedstrippede og høyenergiske fremførelse. Med smarte tekster og fengende låter klarte Musti å skape en unik stemning blant festivalgjengerne. Hennes konsert var en smakebit på hva fremtiden har å by på, og hun beviste at hun er en artist som vil fortsette å sette Tøyen og Norge på musikkartet.
Slottsfjell
Men høydepunktet på Slottsfjellfestivalen denne torsdagen var uten tvil Karpe. Deres opptreden vil bli husket som en av sommerens største festivaløyeblikk. Med et spektakulært show og en unik energi på scenen, skapte Karpe en helt spesiell atmosfære som fylte hele festivalområdet. Deres nærvær og karisma var tydelig, og de hadde en spesiell forbindelse med publikum. Karpe ga Slottsfjellfestivalen en perfekt avslutning.
Slottsfjell
Karpe på Slottsfjellfestivalen
Måneskin, bandet som har tatt verden med storm, viste at de er så mye mer enn et Eurovision-band. Med sin glampunk-stil og kraftfulle fremførelser, fikk de publikum til å hoppe og synge med på hver låt. Deres show var preget av en unik attityde og en universell appell, som begeistret både
Slottsfjell
Slottsfjellfestivalen 2022 var en strålende suksess.
Med en imponerende line-up og en atmosfære fylt av musikkglede og feststemning, kunne festivalen ikke vært bedre. Publikum ble begeistret av Måneskin, Sigrid, Musti og Rambow, og festivalen har uten tvil sikret seg en plass i festivalhistorien. Slottsfjellfestivalen er tilbake for fullt, og vi gleder oss allerede til neste års begivenhet.

SE OGSÅ: Onsdag 13. juli starter ny utgave av Slottsfjell med straks fulle hus

Leave a Reply

Your email address will not be published.