Slottfjellfestivalen 2022

Onsdag 13. juli starter ny utgave av Slottsfjell med straks fulle hus

12.Juli 2022 av Silke og Aroma

Tidenes sommerfest på Slottsfjell – 13. og 14. juli i Tønsberg.

30 år siden den første Quart-festivalen er nå Toffen Gunnufsen klar med et herlig festivalprogram for en ny utgave av Slottsfjell. Med artister som Dagny, Karpe, Lewis  Capaldi, Dababy, Måneskin, Rico Nasty etc. så fylles festivalområdet opp med 16 000 festivalklare publikummere hver dag.

Du finner 7 scener, beach club, humor-scene, food trucks, matboder, handlegate, spaområde, konseptbarer, MS Bjørvika, Silent Disco, Norges største festivalklubb med plass til 6 500 og mye mer på Slottsfjell nye festivalområde. 


Ja det stemmer, nå er det nytt Slottsfjell – festivalområdet er flyttet ned til Kaldnes på Nøtterøysiden av byfjorden, bare fire minutters gange fra Tønsberg sentrum og jernbanestasjonen. Med 14,000m2 innendørsområder, mathall på nesten 5000m2 og 20 mål strand og park.


I tillegg tar vi med oss hele byen på en folkefest med noe for alle i et eget byprogrem. I samarbeid med steder som Foynhagen, Oseberg Kulturhus, Stasjonen og Haugar. Sjekk ut hele byprogrammet på www.slottsfjell.no/byprogram


Om en dag – onsdag 13. juli – åpner stranden kl.12.00.


For tilgang på intervjuer/mer informasjon; kontakt inger@slottsfjell.no – mobil 48100906
SE OGSÅ: Kadetten festivalen tilbake etter koronastengt år

Leave a Reply

Your email address will not be published.