Se´The Shining Twins´ Nå: Det ikoniske paret sier at de er ‘naturlig nifse’

1. November 2019 av Mayhan Rostamkhel

Tvillingene fra Stanley Kubricks 1980-klassiker The Shining åpner om å filme den ikoniske filmen i dag

De ikoniske tvillingene fra Stanley Kubricks The Shining er alle voksne, men har beholdt auraen som gjorde dem uforglemmelige i den klassiske filmen fra 1980.

Louise og Lisa Burns, nå 51 år, var 12 år gamle da de ble castet for å stjerne som et par tvillinger som ble myrdet på Overlook Hotel og hvilket dermed spøkelser blir bevitnet av filmens hovedperson, Danny.

“Vi er naturlig nifse,” sa tvillingene til Cosmopolitan. “Men vi praktiserte timingen vår – å si ting unisont – og vi jobbet med å si linjene våre på en hul, annen verdslig slags måte flere ganger.”

Filmen fokuserer på Danny og foreldrene hans Jack og Wendy Torrance når Jack blir ansatt som høysesongens vaktmester på et hotell som hjemsøkes av spøkelser.

Louise and Lisa Burns in The Shining 
FOTO: WARNER BROS/HAWK FILMS/KOBAL/SHUTTERSTOCK
Louise and Lisa Burns today
FOTO: SPLASH

Basert på Stephen King’s roman fra 1977 med samme navn, ble filmen valgt for konservering i USAs nasjonale filmregister av Library of Congress og blir sett på som en av de mest innflytelsesrike skrekkfilmene gjennom tidene.

Mens Burns-tvillingene levde opp en del av Kings redsel, fortalte de bladet at de ikke var redd mens de filmet.

Vi så folk i skummel sminke, men det føltes alltid mer som om vi var på et forseggjort fancy kjole-fest,” sa de to. “Det var bare ikke så sprøtt.”

De to var kanskje ikke redde, men det betydde ikke at de fikk frie tøyler på settet.

“Vi måtte bli eskortert hele tiden,” sa de. ”Men foreldrene våre var aldri bekymret eller trodde at vi skulle slutte å filme. De var og støttet oss veldig.”

The Shining er nå 39 år gammel, men den blir fortsatt sett hvert år rundt Halloween. En oppfølger til filmen, basert på en annen King-roman, Doctor Sleep, følger en voksen Danny mens han sliter med traumene han opplevde på hotellet.

Med hovedrollen i Ewan McGregor som Danny, er Doctor Sleep på kino 8. november.

SE OGSÅ: Kevin Hart snakker for første gang ut om nesten-dødelig ulykke, gir et innblikk i hans bedring

Leave a Reply

Your email address will not be published.