Selena Gomez hevder hun var offer for følelsesmessig overgrep under Justin Bieber-romantikk

Selena Gomez sier hun var offer for følelsesmessig overgrep under Justin Bieber-romantikk

27. Januar 2020 av Roya Rostamkhel

Selena Gomezs siste nr. 1-hit er mer personlig enn fansen først trodde.

Mens “Lose You to Love Me” fortsetter å klatre i listene, er det tydelig at fans klinger med tekstene og følelsene som er hørt i sangen.

Og i et nytt intervju med NPR åpner Selena seg om sangen og hvorfor hun er “veldig stolt” av det ferdige produktet.

“Det har en annen betydning for meg nå fra da jeg skrev det. Jeg følte at jeg ikke fikk en respektfull nedleggelse, og det hadde jeg godtatt, men jeg vet at jeg trengte noen måte å bare si noen få ting som jeg skulle ønske jeg hadde sagt. Det er ikke en hatefull sang; det er en sang som sier – jeg hadde noe vakkert og jeg ville aldri benektet at det ikke var det. Det var veldig vanskelig, og jeg er glad det er over, ”delte hun. “Og jeg følte at dette var en flott måte å bare si, du vet, det er gjort, og jeg forstår det, og det respekterer jeg, og nå her går jeg inn i et helt annet kapittel.”

Da NPR ba om å avklare om sangen handlet om å si farvel til Justin Bieber, svarte Selena med å si: “Du måtte få navnet inn, jeg forstår det.”

Under intervjuet innrømmer Selena at hun føler at hun “var et offer for visse overgrep.” Og da hun ble spurt om det var følelsesmessig overgrep, var sangeren enig.

“Ja, og jeg tror at det var noe som – jeg måtte finne en måte å forstå det på som voksen. Og jeg måtte forstå valgene jeg tok,” delte Selena. “Så mye som jeg absolutt ikke vil bruke resten av livet på å snakke om dette, så er jeg virkelig stolt over at jeg kan si at jeg føler meg det sterkeste jeg noensinne har følt, og jeg har funnet en måte å bare gå gjennom det med så mye nåde som mulig. “

Forhold til side, både Selena og Justin går videre med livet. “Baby” -sangeren forbereder seg på en massiv stadion-turné når han koser seg i livet med kona Hailey Bieber.

Når det gjelder Selena, fortsetter hun å feire suksessen til sitt nye album med tittelen Rare. Hun kan heller ikke la være å fortsette å bli inspirert av sine jevnaldrende.

I løpet av søndag kveld Grammys i 2020 tok Selena seg tid til å gi Demi Lovato et rop for sin mektige prestasjon. “Jeg skulle ønske det var ord for å beskrive hvor vakkert, inspirerende og FORVENTET dette øyeblikket var,” skrev hun på Instagram Stories. “Demi, jeg er så glad på dine vegne. Takk for motet ditt.”

SE OGSÅ: Alt vi vet om Justin Biebers nye musikk

Leave a Reply

Your email address will not be published.