Harry Styles leker seg på SNL

Se Harry Styles glede seg over ‘høstens magi’ i Saturday Night Live-promo

14. November 2019 av Alexina Klev

Det er et “Sign of the Times”: Harry Styles kommer tilbake til Saturday Night Live i helgen, og trekker dobbeltarbeid både som vert og musikalsk gjest.

I en ny kampanje for “Lights Up” -sangerens SNL-overtakelse, forteller han rollebesetningsmedlem Kenan Thompson at han er “inn for hva som helst”, og Thompson inviterer deretter Styles til å “nyte høstens magi” med ham.

“Hva har du i tankene? Hot cider, store skjerf? ”Spør Styles smålystent, mens de ser veldig høstlig ut i en oransje crewneck, 70s rutete bukser og brune ankelstøvler.

Thompson peker på en stor haug med flerfargede blader, og de to hopper inn i den for litt “klassisk høstmoro”, og dusjer seg med løvet og lager bladengler i sakte film.

Som to hjerter i ett hjem, lener Styles og Thompson seg senere på den løvrike puten og prater om hvordan Styles ikke feirer høsttakkefesten – før en ansatt med en løvblåser avbryter den spenstige diskusjonen sin, mens han trenger å tømme settet. “Du må dra,” mumler han, ordene dempet av maskinens høye lyd.

“Blader? Vi elsker blader! ”Svarer Styles med et øre-til-øre-glis. Etter hvert får de støvelen, men heldigvis er Styles og Thompson tilbake lørdag. Se promo-videoen over.

SE OGSÅ: Kylie Jenner og Drake har tilbragt tid sammen ‘romantisk’ etter hennes brudd med Travis Scott

Leave a Reply

Your email address will not be published.