Rihanna dater milliardæren Hassan Jameel

Rihanna bekrefter at hun er i et “eksklusivt forhold” med Hassan Jameel

10. Oktober 2019 av Alexina Klev

Og hun vil ha barn, “uten tvil.”

  • Under et nytt intervju nevnte Rihanna at hun er glad for forholdet sitt til den saudiske milliardæren Hassan Jameel.
  • Hun fortalte også at hun har vært “i et eksklusivt forhold i ganske lang tid, og det går veldig bra, så jeg er fornøyd.”
  • Sangerinnen og Jameel ble først romantisk knyttet sammen i juni 2017.

De er kanskje ikke midt i rampelyset, men Rihanna og Hassan Jameel går fremdeles sterkt. Som Vogues coverstjerne i november 2019, droppet Rihanna tilfeldig at ja, hun og den saudiske forretningsmannen / milliardæren er veldig glade og forelsket.

På spørsmålet om hun var sammen med noen, sa den Grammy-prisbelønte sangeren: “Ja, jeg er sammen med noen.”

Hun utdypet og tilsynelatende refererte til Jameel, som hun har vært knyttet til siden juni 2017. “Jeg har og er faktisk i et eksklusivt forhold i ganske lang tid,” sa hun, “og det går veldig bra, så jeg er lykkelig.” Grunnleggeren av Fenty la også til at hun “uten tvil” vil ha barn.

Rihanna unngår berømt å snakke om sine romantiske utnyttelser til pressen (når hun ble informert om at forfatteren ville spørre henne om hennes personlige liv, svarte Rihanna frekt, “Hva er mer personlig enn politikk?”), Men det har ikke hindret henne og Jameel i å glede seg over intime netter ute.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Rihanna is totally loved up as she holidays with her billionaire boyfriend Hassan Jameel in Italy

I august ble for eksempel paret oppdaget på vei til middag i Beverly Hills, ledsaget av moren til Rihanna. Tidligere samme måned ble Jameel igjen med Rihanna og familien for en annen middagsdato, denne i Santa Monica.

Rihanna nevnte også kort om forholdet sitt i ´Interviews´ utgave i sommer 2019, hvor hun snakket med sin Ocean’s Eight costar Sarah Paulson.

Paulson spurte om hun var forelsket, som sangeren på en klar måte svarte: “Selvfølgelig er jeg det.”

Senere la hun til, “Jeg kom inn i et nytt forhold, og det betyr noe for meg. Det var som ‘jeg trenger å få tid til dette.’ Akkurat som om jeg pleier virksomhetene mine, trenger jeg å pleie dette også. Jeg stenger ting i to dager, tre dager av gangen. På kalenderen har vi nå den beryktede P, som betyr personlige dager. Dette er en ny ting. “

SE OGSÅ: POSTMALONE Betaler tilbake $20,000 til YG etter tapt veddemål

Leave a Reply

Your email address will not be published.