Post Malone betaler tilbake til YG

POSTMALONE Betaler tilbake $20,000 til YG etter tapt veddemål

10. Oktober 2019 av Mayhan Rostamkhel

Post Malone betaler tilbake til YG
Post Malone betaler tilbake til YG

Post Malone gjør det godt med 20.000 dollarinnsatsen sin med YG, til slutt betalte Post Malone opp9 måneder etter at hans elskede Dallas Cowboys tapte mot L.A. Rams i sluttspillet i NFL.

Posty lot manageren hans, Dre London, personlig levere penger til YG i en manila-konvolutt mandag i Los Angeles. Overleveringen foregikk på settet til Tyla Yawehs musikkvideoopptak for hans kollab med YG, “I Think I Luv Her.”

Som fleste Posty fans vet er Post Malone en stor Cowboys-fan, og han satte masse action på sluttspillet deres, tilbake i januar, mot Rams. YG er en stor tilhenger – Compton-rapperen sitter i en endzone-suite på stort sett alle Rams ‘hjemmekamper – og elsker å snakke søppel til motstanderne.

Posty og YG satt sammen da troppene deres kvadrerte … og etter at Guttene tok en fet L mot Sean McVays Rams, ville ikke YG la Post leve det ned.

YG har jaget Post for kontantene siden den gang, og nå har Posty endelig holdt seg til ordet med å avslutte det hele ved å levere pengene en gang for alle.

SE OGSÅ: Kanye West sier han er ferdig med banning – lover gospel fra nå av

Leave a Reply

Your email address will not be published.