Netflix svarer tilbake på kritikk fra fan

Netflix ´klappet´ tilbake på en fan som hevdet at Riverdale seksualiserer tenåringsjenter

22. Oktober 2019 av Mayhan Rostamkhel

De har skrevet et badass-essay som svar

Netflix har offentlig slått ned på en fan som hevdet at Riverdale har vært uforsvarlig på den måten den skildrer tenåringsjenter og deres seksualitet.

Lørdag publiserte den offisielle Instagram-kontoen for strømmetjenesten et bilde av Camila Mendes, Lili Reinhart og Madelaine Petsch sammen med et bildetekst som berømmer skuespillerne for deres karakterstyrke.

“Jeg elsker disse tre kvinnene,” blir det skrevet i bildeteksten. “Jeg elsker hvor ærlige de er, hvordan de bruker plattformene sine til å snakke om saker de bryr seg om og som betyr noe for unge kvinner, og jeg elsker at de stiller opp for seg selv og andre.”

Men en bestemt fan tok problemet med kommentaren og hevdet at showet spiller inn og på “seksualiseringen av tenåringsjenter” på en måte som skulle gjøre det til at publikum skulle føle seg ukomfortable.

INSTAGRAM

Det var tydeligvis noe Netflix ikke tolererte. Den offisielle kontoen svarte på kommentaren ved å skrive: “Jeg tror de spiller tre karakterer som er ansvarlige for deres seksualitet, ikke tre karakterer som blir brukt av eller definert utelukkende av deres seksualitet.

“Veronica er en badass forretningskvinne, Betty er en lojal venn og dedikert detektiv, Cheryl og en LGBTQ-studentens presidentikon. Unge kvinner skal ikke føle skam for å være seksuelle mennesker, eller for å føle seg trygge eller sexy i kroppene sine.

INSTAGRAM

Meldingen konkluderte med at fansen sannsynligvis ikke ser Riverdale nøye nok til å se hvor mange positive trekk trioen innebærer: “De burde absolutt ikke bli redusert til bare * det * når de har et mangefasettert tegnuttrykk.”

Betrakt oss som skolerte.

SE OGSÅ: Shawn Mendes og Camila Cabello reagerer på ryktene om deres forhold

Leave a Reply

Your email address will not be published.