Miley Cyrus dater Cody Simpson

Miley Cyrus og Cody Simpson var venner lenge før de begynte å date<3

10. Oktober 2019 av Mayhan Rostamkhel

Og så langt tilbake som i 2012 beskrev Cody Simpson Cyrus som hans “kjendisknusling i barndommen.” <3

KEVIN MAZURGETTY IMAGES

Miley Cyrus har hatt et veldig begivenhetsrikt år så langt, og hun viser ingen tegn til å bremse.

Etter å ha kunngjort sin splittelse fra ektemannen og den langsiktige romantiske partneren Liam Hemsworth i august 2019, la Cyrus deretter ut på en sommerflukt med Brody Jenners eks, Kaitlynn Carter. Cyrus og Carters romantikk ble imidlertid avkjølt de siste ukene, og sangeren er nå blitt knyttet til Cody Simpson.

Her er alt vi vet så langt om Cyrus og Simpsons rykter som for tiden kastes rundt.

DE HAR VÆRT VENNER I FLERE ÅR.

I desember 2015 fortalte Simpson til GQ Australia, “Miley er en av mine beste venner og hun hjelper til med noen av de overgangstingene – som prøver å unnslippe barndommen din. Hun er utrolig fordomsfri og jeg jobber med å bli mer sånn.”

Faktisk var Simpson og Cyrus kjent for å bevege seg i de samme kretsene tilbake i 2014, da “Wrecking Ball” -sangeren dater Patrick Schwarzenegger. På den tiden var den australske-fødte Simpson date-fronten med modellen Gigi Hadid, men det endte med at splittet i 2015.

Men det ser ut til at den australske musikeren “crushet” på Cyrus så langt tilbake som i 2012. I et intervju med Fuse (via People) kalte Simpson Cyrus sin “barndoms kjendis-crush.” Han avslørte til og med, “Jeg visste alle ordene til sangene hennes, jeg skal ikke lyve – jeg skammer meg ikke over det i det hele tatt.”

DE BLE SETT KYSSE UTENFOR EN KAFE.

For bare noen få dager siden ble Simpson og Cyrus fotografert på en Backyard Bowls i Los Angeles, hvor TMZ delte opptak og bilder av den påståtte datoen.

Cyrus adresserte senere kysset på sosiale medier i en Instagram Story og skrev: “Kan jeg ikke bare ha et kyss og en açaí-skål?!?!” Hun diskuterte også dobbel-standarden hvilket kvinner blir bedømt når de innleder et forhold, og gjorde det klart at hun bare hadde det gøy og lever livet sitt.

MEN DE HAR “INGEN PLANER OM Å STARTE Å DATE”

Etter Simpson og Cyrus veldig offentlige “kline-økt”, fortalte en kilde at, “Cody og Miley ikke har planer om å begynne å utelukke hverandre eksklusivt. De vil bare ha det moro og er åpne og ærlige med hverandre om det.”

SE OGSÅ: Rihanna bekrefter at hun er i et “eksklusivt forhold” med Hassan Jameel

Leave a Reply

Your email address will not be published.