Mariah Carey slipper ny musikkvideo

Mariah Carey dropper ny ‘All I Want for Christmas Is You’ musikkvideo med aldri før sett film

2. November 2019 av Alexina Klev

I dag markerer det også 25 år siden høytidshymnen ble født.

Det er den første november, noe som betyr at Mariah Carey-sesongen offisielt har startet!

Og for å feire starten har den fem gangers Grammy-vinneren gitt ut en ny musikkvideo til feriesangen noen av oss hører på hele året, “All I Want For Christmas Is You,” med en hel haug med tidligere ikke utgitt opptak av hva ser ut til å være 90-talls Mimi.

I dag markerer det også 25 år siden høytidshymnen ble født.

På samme måte som sangstressen selv, “All I Want For Christmas Is You” virker tidløs. Tar det av “Merry Christmas” -albumet hennes, som i dag vil bli gitt ut på nytt som en to-diskers deluxe-utgave, er cheery-sporet en av de mest solgte singlene gjennom tidene i enhver sjanger. Siden 1994 har det blitt solgt 16 millioner eksemplarer over hele verden.

Og hvis det ikke er nok jubel for deg, starter Mariahs “All I Want for Christmas Is You” -turnen med Las Vegas-datoer 22. november og går gjennom 15. desember.

“Mariah vil ta med en ekstravagant, festlig utflukt som bare hun kan levere til begrensede byer over hele USA i vinter,” lyder det i en pressemelding for arrangementet. “Hennes spesielle løp av show som ikke kan gå glipp av vil gi feststemningen hos fans i alle aldre.”

Presentert av Hallmark Channel, begynner turnén med fem datoer på Caesars Palace i Las Vegas den 22., 23., 27., 29. og 30. november. Disse blir fulgt av show i Atlantic City, Washington, D.C., Uncasville, Boston og New York fra 7. til 15. desember.

For hver solgte billett kommer $ 1 til gode for Toys for Tots, som også vil samle inn uåpnede leker på hvert stopp på turen. Billetter er i salg nå.

SE OGSÅ: Kevin Hart snakker for første gang ut om nesten-dødelig ulykke, gir et innblikk i hans bedring

Leave a Reply

Your email address will not be published.