Ny utgave av mean tweets

Lizzo, Cardi B og Fler har de beste comebacksa til årets “Mean Tweets” video

15. November 2019 av Alexina Klev

Burn!

Jimmy Kimmel Live’s fan-favoritt “Kjendiser som leser tweets: musikkutgave” er tilbake – og tweets´a er brennende. For sin sjette versjon avdekket superstjerner som Lizzo, Cardi B, Billie Eilish og flere noen av internettets mest ondsinnende og kritiske tweets om dem. Den morsomme videoen debuterte på onsdag, og disse stjernene kommer garantert til å trenge litt is for disse zingrene.

Billie sparket ting i gang og leste, “Billie Eilish kler seg som hun fikk klærne sine stjålet på treningsstudioet, så de ga henne det de hadde i den ´mistet og funnet kassen.”

Og tweetsa ble bare verre derfra, spesielt når det gjaldt den som var rettet mot Green Days trommeslager Tré Cool. “Hvorfor ser Tré Cool fra Green Day ut som emo-versjonen av Ted Cruz?” leste han inn i kameraet, som seerne deretter ble møtt av et brøl av latter fra bandkameratene. Forsanger Billie Joe Armstrong var raskt ute med å merke at bassgitarist Mike Dirnt også har en politisk doppelgänger: “Vel, Mike ser ut som [Vladimir] Putin!”

Neste mann opp var Lizzo, som fikk en like sur melding. “Lizzo,” begynte tweeten. “Busser som passerer og glade måltider. To ting som jeg ser for meg #Lizzo har sett mye av.” Heldigvis vet “Good As Hell” -sangeren hvordan man skal riste av haterne.

Hun snakket med kameraet og satte trollet på sin plass. “Ja, jeg er en stor tispe og kjører med buss,” klappet hun tilbake. “En turbuss, motherf** … – Hvor er din ?!”

Den siste kritiske og slemme tweeten gikk til ingen ringere enn Cardi B, og hun holdt ikke noe igjen. “Jeg så nettopp på en stum forestilling av Cardi B, og den tispen ser høylytt ut selv uten lyd,” leste hun. “Så nei takk.”

Forbløffet så “Money” rapperen inn i kameraet og spurte: “Hvordan ser jeg høylytt ut? Jeg er høylytt? Jeg tror ikke engang at jeg er, sånn, høylytt” Så kom den virkelige klaffen tilbake. “Suck my ass.”

Cardi B leser sin del av “Mean Tweets” segmentet

Se disse stjernene episk konfrontere deres internett-troll i hele videoen over!

SE OGSÅ: Avslører: Frustrert Taylor Swift Får ikke spilt sine egne sanger

Leave a Reply

Your email address will not be published.