Lil Peeps Mor saksøker manageren

Lil Peeps mor saksøker rapperen sin managere etter sønnens dødsfall

9. Oktober 2019 av Mayhan Rostamkhel

Lil Peeps mamma påstår at manageren hans presset ham til å misbruke Xanax og mer

Lil Peeps mor, Liza Womack, har anlagt søksmål mot den avdøde rapperens managere og turné-selskap for uaktsomhet, kontraktsbrudd og urettmessig død, blant andre anklager, ifølge en klage innhentet av flere kilder.

Søksmålet, anlagt mandag mot First Access Entertainment og dets tilknytninger, hevder turselskapet oppmuntret til bruk av narkotika og begynte å skaffe medisiner til Peep fra begynnelsen av 2017, ifølge TMZ.

Bilde:  Dominique Maitre/WWD/Shutterstock

Mengden skade er uspesifisert. Søksmålet bemerker en tidlig instans i London, da en leder ga Peep en flaske piller ved en middag.

I mai 2017, i Los Angeles for the Come Over When You’s Sober-turneen, var Peep “knapt i stand til å kommunisere, enn si å utføre, på grunn av hans bruk av narkotika,” hevder moren hans, og spesifiserte med henvisning til tilgjengeligheten av Xanax og ketamin på turneen.
Mens turen fortsatte, tvang ledelsen Peep til å opptre til tross for at han ønsket å slutte, sier Womack, inntil et siste turstopp i El Paso, da en manager ba ham om å gjøre seg syk med “en overdreven mengde Xanax” – på den måten, forsikring kan dekke et kansellert show.

Peep ble funnet død kort tid etter, den 15. november 2017, på sin turbuss, etter å ha overdosert på Xanax og fentanyl.

I mellomtiden vil Peeps arv fortsette i en ny dokumentar, som ga ut en trailer i forrige uke. Den er produsert av Womack, sammen med Terrence Malick og Sarah Stennett. Kalt “Everybody’s Everything”, den debuterte på South by Southwest i mars, og vil vises på kino i november. Se traileren nedenfor, som inneholder intervjuer med Post Malone og iLoveMakonnen sammen med Womack og Peep.

SE OGSÅ:Jennifer Lopez saksøkt for $150.000 over Alex Rodriguez bilde

Leave a Reply

Your email address will not be published.