Kendrick slipper ny låt og vill deepfake-video

Kendrick slipper splitter ny låt ‘The Heart Part 5’ og vill deepfake video

09.Mai 2022 av Silke og Aroma

K-Dot er offisielt tilbake.
Kendrick Lamar slapp sin første nye solosingel på nesten fire år søndag kveld, kalt «The Heart Part 5». Sangen kommer bare et par dager før den etterlengtede utgivelsen av hans femte soloalbum, «Mr. Morale & the Big Steppers» 13. mai.

Videoen begynner med at Lamar rapper for seg selv foran en rød skjerm, men har av og til ansiktene til andre rappere, og kontroversielle eller avdøde menn photoshoppet over hans eget ansikt som blant annet: Kanye West, Will Smith, Kobe Bryant, OJ Simpson, Jussie Smollett og til slutt Nipsey Hussle.
Videoen, som ble regissert av Lamar og mangeårige samarbeidspartner Dave Free, åpner med en skriftlig uttalelse – «I am. All of us, ,” tilskrevet “Oklama”, et navn Lamar har brukt i sine nylige kryptiske kunngjøringer om albumet – som kan tolkes som en uttalelse om ansiktene som er lagt over hans i videoen.
Se hele musikkvideoen nedenfor.
Sangens tekster flammer raskt forbi – sjekk Genius.com for dybdeanalyse – men ansiktene ser ut til å ha direkte forbindelser til i det minste noen av tekstene: Kanye Wests vises under en referanse til en “venns bipolar”, Simpsons referanser en “skuddsikker” rover», og Hussles tar form av en lang enetale som avslutter sangen, tilsynelatende fra perspektivet til den avdøde L.A.-rapperen, som ble myrdet i 2019 og var en nær venn av Lamar.
Ved videoens 2:05-merke, rapper K-Dot «Jeg er i Argentina og tørker tårer fulle av forvirring», en tilsynelatende referanse til Nipsys død, gitt at MC opptrådte på Lollapalooza Argentina 31. mars 2019 – dagen Nipsey ble drept.
Sangen åpner med en muntlig introduksjon med Lamar som takker «alle som har vært med meg, alle mine fans, alle mine vakre fans» før han bryter ut i rask rapping over en jazzy musikalsk bakgrunn som blir til 70-talls soul for refrenget.
Lamar avduket den etterlengtede «Mr. Morale & the Big Steppers” albumet forrige måned. Som svar på en tidligere tweet fra SK som sier «Kendrick Lamar er offisielt pensjonert», svarte rap-titanen etterfulgt med en lenke: oklama.com, som fører til et notat som lyder:
“The following statement was released today by oklama, through his company pgLang at 11:00 a.m. PT in Los Angeles, CA:
Album: ‘Mr. Morale & the Big Steppers’Release date: 5/13/2022
All factual information for this release will come directly from this source only.”

Det har til og med vært flere falske nyheter, for eksempel et vanvidd i sosiale medier som ble antent i fjor sommer av plateselskapet hans TDE, men det viste seg å være en pirring for Isaiah Rashad-albumet. Som flere fans påpekte på sosiale medier, annonserte Lamar sitt etterlengtede nye album via en minimalistisk faksside som ligner på den Michael Jordan la ut i mars 1995 for å kunngjøre at han avslutter pensjonisttilværelsen og returnerer til NBA.
SE OGSÅ: Se Rihanna i A$AP Rockys nye Musikkvideo ‘D.M.B.’

Leave a Reply

Your email address will not be published.