Rihanna og Asap rocky gifter seg i ny musikkvideo

Se Rihanna i A$AP Rockys nye Musikkvideo ‘D.M.B.’

06.Mai 2022 av Silke og Aroma

De ikoniske artistene bærer noen spesielle og unike ekteskapsmykker i det nye visuelle prosjektet til Rakim Mayers eller bedre kjent som “A$AP ROCKY”.
A$AP Rocky har en ny sang kalt “D.M.B.” Den kommer med en musikkvideo skrevet, regissert og eksekutiv produsert av Rocky for AWGE. De visuelle stjernene Rocky og Rihanna, som for øyeblikket er gravid og venter sitt første barn med rapperen viser tydelig i klippet at både Rocky har “grillz” på tennene som sier «MARRY ME?» og deretter Rihannas tenner som på sin side bærer meldingen: “I DO.”
Se hele musikkvideoen nedenfor.
“D.M.B.” er produsert av Rocky, Skepta, Shlohmo, Hector Delgado og Kelvin Krash, med tilleggsproduksjon av D33J. Det er bakgrunnsvokal fra A$AP Ferg på «D.M.B.» også. På låten rapper Rocky, «I don’t beat my bitch, I need my bitch», som mange har sett på som et skudd mot Chris Brown, som ble funnet skyldig i å ha overfalt Rihanna i 2009.
A$AP Rocky har nylig vært med på sanger med blant annet av Nigo (“Arya” og “Lost and Found Freestyle 2019”), $not (“Doja”) og A$AP Ant (“Tha God Hour”). I fjor tok han “Sandman” videre til en ny utgave av Live.Love.A$AP, og ga i 2019 ut sangen “Babushka Boi.” Rocky ble arrestert forrige måned i Los Angeles anklaget for overfall med et dødelig våpen.
Rihanna dukket tidligere opp i en A$AP Rocky-musikkvideo i 2013.
I en Vogue-forsidehistorie fra 2018 fortalte Rihanna til magasinet at hun planla å lage et reggae-album. Senere samme år hevdet hun at hennes niende studioalbum ville slippe i 2019, men LP-en ble aldri materialisert. Rihannas siste fullengde forblir i 2016s med albumet “Anti”.
Fans vet at dette ikke er første gang Rihanna vises i Rockys bilder. Hun spilte også hovedrollen i hans “Fashion Killa”-video fra 2013, der hun og rapperen drar ut på shoppingtur.

Nå er spørsmålet, når (eller hvis?) Rihanna endelig gir ut ny musikk igjen, kan A$AP Rocky, eller kanskje til og med barnet deres, lage en lignende cameo?


SE OGSÅ: Girl In Red er Årets Spellemann – fikk pris av Billie Eilish

Leave a Reply

Your email address will not be published.