James Corden med nytt prosjekt med Justin Bieber

James Corden avslører nytt prosjekt med Justin Bieber

23. Januar 2020 av Roya Rostamkhel

James Corden og Justin Bieber er endelig sammen igjen.

Onsdag Instagrammet Corden en selfie med den 25 år gamle sangeren og skrev “Stor dag @justinbieber.” Bieber, iført en enkel grå hettegenser og en svart lue, kysser den 41 år gamle verten av The Late Late Show på kinnet på bildet.

Selv om Corden ikke ga noen detaljer om hva duoen var opp til, spekulerte fansen om at nok et Carpool Karaoke-segment med de to er i verkene gitt Biebers nye musikk i år, og den enorme suksessen med de to første Carpool Karaoke-videoene som kom ut i mai og november 2015.

View this post on Instagram

Big day @justinbieber

A post shared by James Corden (@j_corden) on

Corden og Bieber er gode venner. I desember 2015 krasjet Bieber The Late Late Show og tok over Corden´s monolog, og de gjorde en spesiell post-GRAMMYs utgave av Carpool Karaoke i februar 2016.

Bieber har vært tilbake i det offentlige øyet de siste månedene. Han kunngjorde tidligere at han vil gi ut et nytt album og skal på turné i 2020, og 2. januar droppet han sin nye singel, “Yummy.”

“Jeg føler at dette er annerledes enn de forrige albumene, bare på grunn av hvor jeg er i mitt liv,” sa han i en teaservideo om sin nye musikk. “Jeg er spent på å utføre den og å turnere den. Det er musikken jeg har elsket mest av alt jeg har gjort.”

I mellomtiden avslørte han også nylig kampen om Lyme-sykdommen.

“Mens mange mennesker fortsatte å si at Justin Bieber ser ut som sh * t, på meth osv., Klarte de ikke å innse at jeg nylig har fått diagnosen Lyme Disease, ikke bare det, men hadde et alvorlig tilfelle av kronisk mono som påvirket huden min. , hjernefunksjon, energi og generell helse,” Instagrammet Bieber før han bekreftet at folk vil finne ut mer om helseproblemene hans i hans kommende YouTube-serie, Justin Bieber: Seasons. “Det har vært et par tøffe år, men å få riktig behandling som vil hjelpe til med å behandle denne hittil uhelbredelige sykdommen, og jeg vil være tilbake og bedre enn noen gang.”

SE OGSÅ: Alt vi vet om Justin Biebers nye musikk

Leave a Reply

Your email address will not be published.