Emilia Clarke i ny splitter rom-com film

Hvordan ´Last Christmas´ vil få deg til å glemme det du vet om Emilia Clarke og Daenerys

9. November 2019 av Mayhan Rostamkhel

Ønsker du fortsatt å spole tilbake fra den siste sesongen av Game of Thrones, og hva som skjedde med Daenerys Targaryen?

I følge Henry Golding vil du se skuespilleren Emilia Clarke i et helt nytt lys i deres nye film, en rom-com. I ´Last Christmas´spiller hun en detaljistarbeider som kler seg ut som en alv i en julebutikk. og faller for en altfor munter fyr, spilt av skuespilleren. Paul Feig regisserte filmen basert på et manus som er skrevet av medstemmer Emma Thompson, og filmen inneholder musikk fra avdøde George Michael, inkludert bandet Wham! Sin hitballade “Last Christmas.”

“Og Emilia dekker faktisk enormt mye av det,” sa Golding i The Tonight Show med Jimmy Fallon i hovedrollen onsdag. “Og hun har en av de mest fantastiske sangstemmer. Folk som er Game of Thrones-fans vil aldri, aldri, se på Daenerys på samme måte, fordi hun er så deilig i dette.”

Se Goldings intervju nedenfor:

Last Christmas har også stjernene Michelle Yoah og er planlagt for premiere i Storbritannia på fredag og i USA 15. november.

SE OGSÅ: Etter å ha solgt 1 million paletter på 30 minutter kunngjør Jeffree Star og Shane Dawson ‘Conspiracy Collection’ Restock

Leave a Reply

Your email address will not be published.