Hvordan Khloe Kardashian virkelig føler seg Lamar Odoms forlovelse

Hva Khloe Kardashian virkelig føler om Lamar Odoms forlovelse

13. November 2019 av Alexina Klev

Khloe Kardashian vil ingenting annet enn det beste for Lamar Odom.

En kilde forteller om at reality-TV-stjernen, som var gift med den pensjonerte NBA-spilleren i flere år, er “glad” for Lamar og hans nye forlovede, personlig trener Sabrina Parr.

“Khloe vil at Lamar skal være lykkelig. Hun har alltid hatt håp om at han ville finne veien og leve et langt og sunt liv,” forteller kilden eksklusivt. “Hun er glad på han sine vegne hvis han har funnet lykken igjen. Kapittelet i livet hennes som hun delte med Lamar er lukket og hun har dratt videre. Hun har ingen illvilje eller sjalusi.”

Kilden legger til: “Hun ønsker ham ingenting annet enn det beste.”

Lamar og Sabrina kunngjorde forlovelsen mandag etter bare noen måneder sammen. Den 40 år gamle friidrettsutøveren er imidlertid ikke fremmed for virvelvindromanser, etter å ha byttet løfter med Khloe nøyaktig en måned til dagen etter at de møttes tilbake i 2009.

Instagram / Sabrina Parr

Parets ekteskap ville til slutt ende i 2013 da Khloe begjærte skilsmisse, men saksbehandlingen ble stoppet da Lamar kom seg etter en narkotika overdose i 2015. I desember 2016 ble skilsmissen offisielt avsluttet.

Til tross for år med offentlig og privat uro, har Khloe og hennes familie alltid holdt et spesielt sted i deres hjertet for “Lammy.”

“Så, han ringte meg, og han var sånn,” Jeg visste bare at vi alle skulle snakke sammen igjen på et tidspunkt. Jeg er bare så lykkelig, “minnes Revenge Body-stjernen den gang. “Han var sånn, jeg ville elske å se deg. Jeg har dødd for å se deg personlig. Jeg føler bare at vi har så mye å snakke om.”

Khloe forklarte da hvorfor hun kuttet bånd med Lamar etter deres splittelse, og la til, “Jeg følte alltid etter, jeg tror denne overdosen, at jeg gjorde alt i min makt for å være der gjennom sykdom og helse. Når jeg så at han, du vet, var ikke i hodeområdet for å virkelig ville endre hans dårlige situasjon, da var det lett å slippe taket. “

Etter å ha splittet seg fra Lamar, fortsatte Khloe med å ønske en babyjente, True Thompson, velkommen med Tristan Thompson.

SE OGSÅ: Khloe Kardashian sier hun er ‘virkelig stolt’ av hennes delt-foreldreskap med eks Tristan Thompson

Leave a Reply

Your email address will not be published.