khloe kardashian sier at hun er "stolt" over forholdet til henne og Tristan

Khloe Kardashian sier hun er ‘virkelig stolt’ av hennes delt-foreldreskap med eks Tristan Thompson

12. November 2019 av Alexina Klev

Khloe Kardashian er fornøyd med fremdriften hun og eks-kjæresten, Tristan Thompson, har gjort når det gjelder delt-foreldreskapet til deres 1 år gamle datter, True.

Den 35 år gamle realitystjernen tok seg til Instagram Story på fredag for å vise frem det rosa ballongarrangementet som NBA-spilleren sendte henne etter lanseringen av KKW Fragrance.

“I dag var lanseringen av den rosa diamantkolleksjonen min med KKW Fragrance, og jeg fikk disse ballongene sendt til meg. De er fra baby True og Tristan, og jeg setter stor pris på kjærligheten og omtenksomheten,” sa Kardashian i videoen sin. “Jeg er virkelig stolt av det samværsforeldre stedet vi er i.”

Kardashian og Thompson splittet seg i februar midt i utro-skandalen hans med Kylie Jenners tidligere bestevenninne, Jordyn Woods.

I forrige måned delte Kardashian imidlertid under en opptreden Jay Shetty’s On Purpose-podcast at det er “ikke lett” å legge henne og Thompsons forskjeller til side for datterens skyld.

“Å, det er vanskelig. Det er ikke lett for meg. Du vet, det ville være lettere for meg å holde datteren min borte … men han har aldri såret True,” forklarte Kardashian. “Han og jeg har vårt eget forhold, og da har Tristan og True sitt, og jeg vil aldri komme innimellom det. Jeg tror ikke på det.”

Den “The Good American” medgründeren sa at hun ser på hvordan moren hennes, Kris Jenner, hadde delt-foreldreskap med sin avdøde far, Robert Kardashian, som inspirasjon. Hun berømmet også søsteren, Kourtney Kardashians, forholdet til eksen, Scott Disick.

“Jeg vil vise datteren min at det er OK, og det er en vakker ting å også tilgi pappaen. Han er en flott person. Kanskje var ikke jeg og han kompatible på den måten, men det er OK,” delte Kardashian. “Jeg vil alltid at True skal være omringet av kjærlighet, og jeg vet at babyer føler energi, vi føler energi og jeg vil bare at hun alltid skal føle lykke så mye jeg kan.”

Kourtney åpnet også for hvorfor hun ikke er interessert i å date like etter henne og Thompsons “fallout”. “Jeg har ikke hoppet på dating. Jeg bryr meg ikke om å date akkurat nå. Jeg har det ikke noe travelt ned det. Jeg føler meg så bra i livet mitt og trenger ikke egentlig mye annet. Så noe som Jeg fokuserer på nå er bare å sørge for at jeg behandler meg selv bra under prosessen, ”uttrykte hun.

SE OGSÅ: Kanye West snakker om å skifte navn til ‘Christian Billionaire Genius’ og presidentvalget i 2024

Leave a Reply

Your email address will not be published.