Hør Cody Simpsons splitter nye sang ‘Golden Thing’, som han skrev for kjæresten Miley Cyrus

19. Oktober 2019 av Alexina Klev

“It’s a golden thing we’ve got,” synger australieren på låten, som han nylig skrev for Cyrus

Miley Cyrus er Cody Simpsons muse.

Etter å ha drillet det nye låten i flere nettinnlegg, slapp den 22 år gamle australske sangeren fredag sin nye sang “Golden Thing”, som er inspirert av Cyrus, 26.

“Crystal dream, Cali queen / Radiant hand, vibrant sand,” synger han i begynnelsen av det intime, gitarstyrte låten og kjærlig legger til “it’s a golden thing she’s got.”

Tilsynelatende tilbyr innsikt i forholdet deres dynamisk, synger Simpson av “a thousand thrills, a thousand chills,”, før han la til, “if we could be heard, for whatever it’s worth / by the rulers in the sky, they’d cry.”

“It’s a golden thing we’ve got,” bemarker han.

Miley kastet sin fulle støtte bak låten, og delte et bilde av albumbildene – som er et nærbilde av håret og nakken – og skrev “my heart” sammen med en svart hjerte-emoji.

Skjermdump: Instagram / Miley Cyrus

Den australske sangeren – som var ved entertainerens side da hun kom seg etter betennelse i mandlene tidligere denne måneden – avslørte at Cyrus presset ham til å gi ut sangen, mens han deltok på Tiffany & Co. Mens Launch.

“Hun var sånn,” Hvis du ikke legger ut dette – vil jeg legge det ut på dine vegne for deg. Jeg finner Spotify passordet og bruker ditt og gjør dette f – meg selv, ”sa han om sangen, som han skrev mens hun fortsatt kom seg til bedringens vei.

(V-H) Miley Cyrus og Cody Simpson
 BILDE: STEVE GRANITZ/WIREIMAGE; GARY GERSHOFF/WIREIMAGE

Selv om forholdet mellom Cyrus og Simpson ser ut til å være nytt, var paret venner i mange år før romantikken blomstret.

“Det er tidlig, men vennskapet deres er langvarig og dypere enn folk er klar over,” sa Simpsons manager Matt Zeidman til en kilde utelukkende i en uttalelse denne uken. Selv om de opprinnelig møttes i sine egne villere faser, er de begge edru nå og er fokusert på helse, arbeid og tilbringe tid sammen. Synes det ser ut til å være ganske ideelt. ”

Musikerne ble første gang oppdaget på en frokostdate tidligere denne måneden, kort tid etter at Cyrus splittet seg fra influenceren Kaitlynn Carter etter hennes separasjon fra den fremmede mannen Liam Hemsworth. (Skuespilleren ble fotografert kysse skuespilleren Maddison Brown forrige uke.)

Siden den gang har det nye paret ofte dokumentert tiden sin i en serie rykende bilder på sosiale medier, og i forrige uke hadde Simpson til og med lunsjdate med Cyrus og moren hennes, Tish, i Los Angeles.

(V-H) Cody Simpson og Miley Cyrus
 FOTO: ANGIE SIMPSON/INSTAGRAM

Faktisk ser det ut til at Simpson allerede har vunnet Tish, som la igjen en kommentar til et innlegg som Simpsons mamma Angie delte om sønnen og hans nye kjæreste.

“Puts a smile on my face too @angiemsimpson love you my sweet friend,” skrev Tish i Angies innlegg, som også mottok en hel hjerte-emoji fra Cyrus.

SE OGSÅ: Iransk musikkstrømmenettsted fjerner alle kvinnelige sangere fra albumomslagene

Leave a Reply

Your email address will not be published.