Hilary Duff etterlyser lovendring etter "skummel" fotografhendelse etter sønnen´s fotball kamp

Hilary Duff etterlyser lovendring etter “ekkel” fotografhendelse i forbindelse med sønnens fotballkamp

25.Februar 2020 av Roya Rostamkhel

Hilary Duff tar et fast og avgjort standpunkt.

Disney-stjernen, som er mor til barna Luca, 7 og Banks, 1, ber om at lovene skal endres etter en “ekkel” hendelse på sønnens fotballkamp som oppstod i helgen. Lørdag tok Lizzie McGuire-stjernen til Instagrammen sin for å dele en video av henne som konfronterte en fotograf som hun sa tok bilder av sønnen.

“Hvem er du her med?” Duff kunne høres spørre mannen, som ikke bekreftet sitt yrke. “Kjenner du noen på laget? Kan du slutte å ta bilder av barna?”

“Det er lovlig,” sa mannen til Duff, som sa at det får henne til å “føle seg veldig ukomfortabel.”

Duff gjenviste hendelsen Mandag kveld og fortalte fans at hun hadde “flere tanker” om alt som skjedde.

“For å være ærlig, er jeg ikke en gang sikker på at jeg vet at fyren var 100 prosent paparazzi,” begynte Duff med sin serie av Instagram Story-videoer. “Han kunne bare vært en vanlig fyr, jeg kjenner igjen de fleste paparazziene som knipser meg hver dag, og jeg har aldri sett ham før.”

Instagram

Duff fortalte fansen at hun i begynnelsen trodde at han kanskje hadde vært et familiemedlem til et barn på motstanderlaget. Men da, sa Duff, føltes det “rart” for henne at denne mannen var “nærmere barna våre” enn noen av foreldrene som så på kampen og “snappet bort” i omtrent 35 minutter.

Det var da hun gikk bort til det andre teamet for å spørre om de visste at denne mannen fotograferte barna.

“Ingen så ut til å kjenne ham,” delte Duff på Instagram-historien sin, og la til at det var da hun bestemte seg for å henvende seg til mannen for å spørre om han kjente noen på laget.

Det er veldig frustrerende, sa den 32 år gamle stjernen, Mandag. “Jeg endte med å ringe politiet, fordi flere foreldre følte seg ukomfortable med det. Og politiet var, du vet, ganske avvisende overfor meg og sa: Hva vil du at vi skal gjøre? Du er i en offentlig park. ” Vel, jeg er på en offentlig park, jeg er på et sted hvor barna leker og barna skal være trygge her. “

“Det er bare ekstremt rart,upassende og skummelt å ha en mann som fotograferer våre 7 år gamle barn og det får være helt lovlig,” sa Duff til sine følgere. “Hvis foreldre ber om at det skal stoppe, bør lovene endres for at du ikke skal kunne fotografere den personen.”

SE OGSÅ: Billie Eilish sluttet å lese Instagram-kommentarer fordi de «ødela» livet hennes

Leave a Reply

Your email address will not be published.