Hailey Baldwin og Selena Gomez

Hailey Bieber viser støtte til Selena Gomez etter hennes American Music Awards-fremføring

26. November 2019 av Mayhan Rostamkhel

Girl power!

Hailey Bieber viste Selena Gomez litt kjærlighet etter sin American Music Awards-opptreden i 2019. Før hun satte kursen mot den røde løperen, tok Selena og hennes makeupartist Hung Vanngo noen bilder av hennes metalliske glam. Han delte et trykkende trykk på Instagrammen sin, noe som fikk oppmerksomheten til fru Bieber.

23-åringen “likte” Hung sitt innlegg, og beviser videre at det ikke er annet enn kjærlighet mellom henne og hennes hubby Justin Biebers berømte eks.

Dette er ikke første gang Hailey har vist støtte til “Look At Her Now” sangeren på sosiale medier. Etter utgivelsen av hennes emosjonelle sang “Lose You To Love Me” likte modellen også “et bilde av Selena som feiret den nye sangen sammen med venner.

Søndagens AMAs var en stor natt for Selena, som åpnet prisutviklingen med sine nye hitlåter “Lose You To Love Me” og “Look At Her Now”, som markerer første gang hun har fremført dem live.

Gjennom hele forestillingen så det ut til at Selena ble overvunnet med følelser mens hun sang sangene sine ned rå og personlige tekster. Senere ble det avslørt at hun fikk et panikkanfall før hun inntok scenen. Vi er sikre på at støtten fra Hailey og hennes BFF-er i publikum hjalp sangeren.

Så, hva synes Hailey om Selenas nye musikk? En kilde nær Drop the Mic-verten sa at hun ikke nødvendigvis er den største fanen til tekstene deres, som angivelig handler om Justin, men respekterer Selena som musiker.

“Selvfølgelig har Justin og Hailey hørt Selenas nye sang, og de prøver begge å ikke gi noen reaksjon på tekstene hennes som refererer til Justin,” delte kilden “Det er ikke ideelt for Hailey, men hun forstår den kreative prosessen med å skrive musikk og at Justin hadde en fortid.”

“Justin har fullstendig gått videre fra det kapittelet i livet sitt og forstår at Selena får lov til å reflektere over fortiden på sin egen måte,” fortsatte kilden. “Justin og Hailey vil begge at Selena skal være lykkelig og på et bra sted og blir ikke faset av det.”

SE OGSÅ: Selena tydeliggjør Bella Hadid Instagram-drama rundt The Weeknd

Leave a Reply

Your email address will not be published.