HBO vil komme ut med Friends Gjenforening

´Friends´ Gjenforening skjer! Sier HBO MAX

13. November 2019 av Mayhan Rostamkhel

Jennifer Aniston og ALLE originale rollebesetere og skapere som jobber med en spesial Friends gjenforening med HBO Max 25 år etter debut

Kilder forteller at en avtale som er langt fra er ferdig, men at en full rollebesetning og skaperne ville delta i denne spesialen.

Oh. My. God.

Mens mega-hit Friends fortsetter å feire 25-årsjubileum, forteller kilder at de seks kjernestjernene og skaperne av NBC-komedien fra Warner Bros. TV er i forhandlinger om å gjenforenes på HBO Max.

Gjenforent: 25 år etter at de seks ikoniske småskjermvennene debuterte på NBC, ser det ut til at de kommer sammen igjen

For tiden pågår samtaler for en uskrevet gjenforening spesial som vil inneholde Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) og David Schwimmer (Ross) samt serieskapere David Crane og Marta Kauffman. Kilder advarer om at en avtale langt fra er ferdig og at avtaler med rollebesetninger fremdeles må hamres ut. Når og hvis avtaler er fullført, blir utfordringen deretter å sortere ut alles planer. Selvfølgelig kan samtalene ende i fiasko og hele konseptet kan falle fra hverandre.

HBO Max og produsentene WBTV avviste kommentar.

Nyheter om en gjenforeningsspesial kommer når Friends har funnet nye målgrupper på sitt strømførende hjem på Netflix. Serien forlater offisielt streameren ved årets slutt og vil debutere på WarnerMedia-støttede HBO Max når den $ 15 månedlige abonnementsplattformen lanseres på en dato som skal fastsettes. Kilder sier at WarnerMedia betalte 85 millioner dollar per år i fem år (425 millioner dollar) for å få tilbake strømmerettigheter til Friends for sin egen plattform. (Netflix på sin side betalte $ 80 millioner til $ 100 millioner for å holde Friends på sin tjeneste for 2019 og ble til slutt overbydd av WarnerMedia.)

Kilder bemerker at WarnerMedia Entertainment og styreleder direkte til forbruker Bob Greenblatt har vært den drivende kraften som presset på Friends-gjenforeningen, noe som ville passe godt med HBO Max´s debut og komediens nye streaming hjem. Kilder sier det at rollebesetningen i det hele tatt er villig til å gjøre det er en prestasjon i seg selv.

Rollelisten og skaperne på sin side har holdt seg standhaftige i løpet av årene siden komedien pakket sitt 10-sesongløp på at de ikke ville gjøre noen form for skriftlig vekkelse. NBC arrangerte et mini-Friends-gjensyn i 2016 som en del av en spesiell æreslegende regissør og produsent James Burrows. Fem av de seks stjernene – Save for Perry – deltok i tilbakeblikket som også inneholdt avkastningene til Will and Grace, Cheers og The Big Bang Theory.

På sin side skjøt Aniston 27. oktober ord om en Friends-omstart (med et flat-out “nei”), men sa til verten på dagtid at “Vi vil gjerne at det skulle være noe, men vi vet ikke hva dette ´noe´ er. Så vi prøver bare. Vi jobber med noe. ” Aniston kom tilbake til TV med premieren 1. november på Apple TV +s The Morning Show. Dramaet markerer hennes første TV-serie vanlige rolle siden hun pakket Friends. (På Morning Show har Aniston stjerner overfor vennene sine på skjermen, Reese Witherspoon.) Aniston ble også nylig med på Instagram ved å legge ut et nylig bilde av hennes gjenforening med vennene sine medstjerner.

Ødela internett: Nyhetene kommer mindre enn en måned etter at Jennifer Aniston delte et bilde av hennes gjenforening med resten av sine Friends-medstjerner som sitt første offisielle bilde på Instagram

Friendsprodusentene Warner Bros. TV har vært opptatt med en rekke arrangementer for å feire showets 25-årsjubileum i år, med kopisofaer plassert ved landemerker over hele kloden, pop-ups av Central Perk, spesielle teatervisninger av elskede episoder og mer.

En Friends-gjenforening vil umiddelbart gi den slags må-se-TV som en oppstrømmet strømmetjeneste som HBO Max ønsker. Disney lanserte for eksempel strømmetjenesten sin tirsdag med det svært etterlengtede Star Wars-manusdramaet The Mandalorian.

SE OGSÅ: Khloe Kardashian sier hun er ‘virkelig stolt’ av hennes delt-foreldreskap med eks Tristan Thompson

Leave a Reply

Your email address will not be published.