Metro Boomin til Slottsfjell fesitvalen

En Eksplosiv Opplevelse: Metro Boomin Klar for Slottsfjell

15.April 2023 av Silke og Aroma
Den høyt respekterte produsenten og DJ-en Metro Boomin har akkurat bekreftet sitt etterlengtede besøk til Norge, der han vil opptre på den prestisjetunge Slottsfjell-festivalen.
Metro Boomin, kjent for sin unike produksjonsstil og evne til å lage fengende beats, har oppnådd stor internasjonal anerkjennelse og suksess. Hans samarbeid med noen av musikkbransjens største stjerner har resultert i flere hitlåter som har herjet listene verden over. Med sin evne til å skape en umiddelbar gjenkjennelig lyd og atmosfære har Metro Boomin blitt en ledende kraft innen trap- og hiphop-produksjon.

Den Grammy-nominerte artisten, også kjent som Leland Tyler Wayne, har for øyeblikket stor suksess med sitt andre studioalbum, “Heroes & Villains”, som nylig ble utgitt på hans eget plateselskap, Boominati, i samarbeid med Republic.
Albumet har allerede nådd imponerende høyder og har inntatt en andreplass på Spotifys norske toppalbumliste, kun overgått av SZA.

Dette er uten tvil en stor bragd for festivalen i Tønsberg, som kan skryte av å ha sikret seg Metro Boomin for en eksklusiv opptreden.
Metro Boomin on a Joint Album With Future in 2023: “Bet on It”

“Metro Boomin har toppet VG-albumlisten i hele ni uker med sitt siste album ‘Heroes & Villains'”.
“Forbes beskriver ham som en av vår tids mest ettertraktede hitmakere, og han har nesten 55 millioner månedlige lyttere bare på Spotify”

(Dette er kun slått av Adele med 50 millioner lyttere.)

Metro Boomin har stått bak en rekke megahits for verdens største artister, inkludert The Weeknd, Future, Drake, Migos, 21 Savage og Post Malone, for å nevne noen. Det er derfor ikke overraskende at forventningene er skyhøye for hans opptreden på Slottsfjell.


Metro Boomin vil opptre på Slottsfjell onsdag 12. juli, samme dag som andre store navn som Lil Nas X og Rema vil også opptre.

Dette besøket markerer en historisk begivenhet for både Metro Boomin og norske fans. Hans tilstedeværelse på Slottsfjell vil definitivt tiltrekke seg en stor mengde publikum som har ventet spent på å se ham opptre live. Med sin energiske scenetilstedeværelse og unike evne til å levere en uforglemmelig opplevelse, er det ingen tvil om at Metro Boomin vil skape en eksplosiv atmosfære på festivalen.

Slottsfjell-festivalen har etablert seg som en av Norges mest anerkjente musikkfestivaler, og tilbyr et variert og spennende program med artister fra ulike sjangre. Metro Boomin passer perfekt inn i festivalens profil, og publikum kan forvente seg en opptreden som vil sette fyr på scenen og sørge for en minneverdig kveld.

I tillegg til Metro Boomin vil andre internasjonale og norske artister også opptre på festivalen. Lil Nas X, som nylig har tatt verden med storm med sin banebrytende musikk og unike visuelle stil, vil sørge for en energisk og unik opptreden. Stjernen Rema, kjent for sine fengende hits og karismatiske fremtoning, vil også være til stede for å underholde publikum.


“Heroes & Villains” toppet Billboard 200-listen i USA og inntok en andreplass på VG-lista i Norge.
Albumet inneholder også gjesteopptredener fra artister som The Weeknd, 21 Savage, Travis Scott, Future, Gunna, Young Thug, Chris Brown og John Legend.

I 2020 slapp Metro Boomin albumet “Savage Mode II” i samarbeid med 21 Savage, som gikk rett til førsteplassen på hitlistene i USA og sikret seg en tredjeplass i Norge.
Det er uten tvil en stor glede for de mange norske fansene å få oppleve Metro Boomin live på Slottsfjell, og det er forventet at hans opptreden vil bli en eksplosiv og minneverdig opplevelse for alle tilstedeværende.
Billettene til Slottsfjell-festivalen er allerede i stor etterspørsel, så fans bør skynde seg for å sikre seg sin plass på denne episke musikkopplevelsen. Metro Boomin’s besøk til Norge er uten tvil en begivenhet som ikke bør gå glipp av, og publikum kan se frem til en uforglemmelig kveld med en av musikkbransjens mest ettertraktede produsenter og DJ-er.
Du kan kjøpe billetter til Slottsfjellfestivalen her: https://www.slottsfjell.no/billetter

SE OGSÅ: Slottsfjellfestivalen 2022: En uforglemmelig musikalsk reise og unikt fellesskap

Leave a Reply

Your email address will not be published.