Oppfølger-film til Joker er bekreftet

‘Joker´ oppfølger bekreftet etter stor-suksess av originalfilm

20. November 2019 av Mayhan Rostamkhel

Det ser ut som Joker-fans som håpet på en oppfølgerfilm kommer til å få den siste latteren.

En oppfølging av DC-opprinnelseshistorien med Joaquin Phoenix i hovedrollen, som har blitt den første R-rangerte filmen noensinne som krysset markeringen på 1 milliard dollar, er angivelig i arbeidene med regissør Todd Phillips i samtaler for å regissere, ifølge The Hollywood Reporter. Philips og Scott Silver, som skrev avdraget, skal angivelig også skrive oppfølgeren.

Silke og Aroma har lært at dette i beste fall er forventningsfullt.

THR rapporterer også at Phoenix har oppfølgingsalternativer på plass for å overraske den ubehagelige rollen, noe som har gjort ham til en toppkonkurrent når prisutviklingen raskt nærmer seg.

Outleten melder at Phillips forrige måned satte seg sammen med Warner Bros. for å foreslå en liste over DC-karakterers opprinnelseshistorier. Atelieret hevdet seg etter multifilmkonseptet, forståelig nok beskyttende for deres DC intellektuelle eiendom, men Phillips forlot møtet med gjerningene til en Joker-oppfølger og klarsignal til en annen DC-historie.

På filmens pressedag i september snakket en kilde med Phillips om utsiktene til å lage en oppfølger, som han avfeide den gangen og uttalte: “Nei. Vi liker virkelig at denne filmen lever på egen hånd.”

Og da Phoenix ble spurt av kilden om han ser for seg å bli involvert i en annen film sentrert rundt den klovnefremførte kriminelen, nektet han å svare, men ga bare et kryptisk smil.

Siden har det ikke blitt noen hemmelighet at Phoenix åpent har lekt seg med å besøke den skurkerollen, og tidligere fortalt Los Angeles Times at mens han lagde den første blockbuster-filmen, begynte han å snakke med Phillips om ideer til en oppfølging.

“Lenge før utgivelsen eller før vi hadde noen anelse om det ville være vellykket, snakket vi om oppfølgere,” sa han. “I den andre eller tredje uken av skytingen sa jeg, ‘Todd, kan du begynne å jobbe med en oppfølger? Det er altfor mye å utforske.’ Det var liksom på spøk – men egentlig ikke. “

“Jeg sa i utgangspunktet:” Du kan ta denne karakteren og sette ham i hvilken som helst film, “la Phoenix senere til. “Så jeg tok en fotoseanse med fotografen og vi lagde plakater der jeg fotograferte Joker til 10 klassiske filmer: Rosemary’s Baby, Raging Bull, Yentl. Hvis du hadde sett det, hadde du liksom sagt, ‘Ja, jeg ville se den filmen. ‘ Yentl med Joker? Det ville vært fantastisk! “

Phillips har også dronet om mulighetene for en oppfølger med L.A. Times, og hevdet at det måtte ha “tematisk resonans” for at han skulle være interessert i å gjengi den grusomme verdenen til den originale filmen.

“Vi har bare snakket om det faktum at hvis vi noen gang har gjort en – og jeg sier ikke at vi er fordi akkurat nå ikke er det – kan det ikke bare være denne ville og sprø filmen om ‘Clown Prince of Crime, ” sa Phillips om en mulig oppfølger. “Det interesserer oss bare ikke. Det må ha noen tematiske resonanser på en lignende måte som dette.”

SE OGSÅ: Dwayne Johnson deler første titt på ‘Black Adam’ og utgivelsesdato

Leave a Reply

Your email address will not be published.