På dette bildet utgitt av Warner Bros., er talkshowverten Ellen DeGeneres sett under en innspilling av "The Ellen DeGeneres Show" på partiet Warner Bros. i Burbank, California (Foto av Michael Rozman / Warner Bros.)

Dakota Johnsons pinlige Ellen DeGeneres-intervju blir viral: ‘Gosh, dette går ikke bra’

3. Desember 2019 av Mayhan Rostamkhel

“Egentlig ikke, det er ikke sannheten, Ellen,” korrigerte Dakota Johnson Ellen DeGeneres om å bli invitert til sin 30-årsdagsselskap i oktober

En misforståelse av RSVP mellom Dakota Johnson og Ellen DeGeneres førte til et morsomt tafatt intervju forrige uke.

Onsdag stoppet Fifty Shades of Grey skuespilleren innom talkshowet til DeGeneres, da verten slo opp samtalen om Johnsons siste 30-årsdagsselskap i Malibu. Det DeGeneres, 61, imidlertid ikke husket, er at hun ble invitert til samlingen – noe hun ikke deltok på.

“Hvordan var festen? Jeg ble ikke invitert, ”spøkte DeGeneres, før Johnson raskt minnet henne om at hun var med på arrangementets gjesteliste.

“Egentlig ikke, det er ikke sannheten, Ellen,” korrigerte Johnson.

Johnson, som besøkte showet for å promotere sin nye film Peanut Butter Falcon, forklarte da at hun gjorde det til et poeng spesifikt å invitere DeGeneres etter at komikeren ga henne vanskelig for å glemme henne i fjor.

“Du har nummeret mitt, så du kunne ringt meg,” skjenket DeGeneres Johnson under en opptreden i oktober 2018 på showet, der skuespilleren lo av utestengelsen.

“Forrige gang jeg var på showet, i fjor, ga du meg en haug med dritt om å ikke invitere deg, men jeg visste ikke engang at du ville bli invitert,” sa Johnson i det siste utseendet, som DeGeneres svarte på , “Vel, hvem ville ikke ønsket å bli invitert til en fest?”

“Vel, jeg visste ikke engang at du likte meg,” lo Johnson.

”Selvfølgelig liker jeg deg. Du visste at jeg likte deg, ”forsikret DeGeneres, etterfulgt av et kort øyeblikk med tafatt stillhet. “Du har vært på showet mange ganger, og viser jeg ikke det?”

Da verten tvilte på om hun faktisk fikk en invitasjon til bursdagsbasen, fremkalte Johnson en hørbar reaksjon fra publikum da hun attesterte: “Spør alle. Spør Jonathan, produsenten din, som sier at du var. ”

“Å ja, jeg hadde den tingen,” spøkte DeGeneres etter at produsentene hennes sa at hun var ute av byen på tidspunktet for festen.

Uansett hvor hun befant seg natt til Johnsons fest 5. oktober, tilbød DeGeneres en forsinket takk for invitasjonen, og tilsto at hun “ikke husket det før akkurat nå.”

Dakota Johnson, October 2019
 BILDE: STEVE GRANITZ/WIREIMAGE

Etter at bursdagsfestdebatten var avgjort, fortsatte intervjuet å avvikle krypende verdige stier. På et tidspunkt lot Johnson det gli at Tig Notaro er hennes favorittkomiker – mens han snakket med DeGeneres, en kjent stand-up selv.

“… Annet enn deg!” Sa skuespilleren, prøvde å komme seg, og anerkjente henne så svak ved å late som hun ville avslutte intervjuet og ta farvel med studiopublikummet. “Beklager!”

DeGeneres retortert lekent ved å nevne at Jennifer Anniston faktisk er hennes nr. 1-skuespiller.

Senere i intervjuet nevnte Johnson i forbifarten at hun forlot et av DeGeneres tidligere partier for tidlig, hvor verten viste tilsynelatende forvirring.

“Herregud, dette går ikke bra,” lo John om det vanskelige intervjuet.

Lite visste hun at det skulle komme flere krypinger, ettersom hun ble tvunget til å holde seg ubehagelig trang om kjæresten Chris Martin, da DeGeneres gjorde sitt beste for å få henne til å åpne seg om forholdet deres.

Og etter hvert ble Johnson vist et tidligere Ellen-klipp der kostaren Shia LaBeouf kåret henne til sitt beste kyss på skjermen, en påstand han straks kalte løgn. “Klassisk,” fleipet Johnson om øyeblikket.

Twitter-brukere hadde en feltdag med det virale intervjuet, og pirket moro på den vennlige sparring mellom de to kjendisene. De fleste tweets var i ærefrykt for Johnsons dristighet til å kalle ut DeGeneres på hennes eget TV-program.

“Dakota johnson på ellen er nøyaktig hvordan noen av datene mine går,” utskrev en bruker seg selv i en tweet, mens en annen ba om at videoklippet skulle spilles av i begravelsen.

Selv om DeGeneres ikke kunne klare det, deltok mange kjendiser i Johnsons 30-årsdag, inkludert moren Melanie Griffith og vennene Miley Cyrus, Sean Penn og Robert Downey Jr. Martins eks Gwyneth Paltrow ble også med på moroa.

“Dakota hadde en stor bursdagsfeiring, og hun syntes å ha det fantastisk,” sa en kilde tidligere om festen. «Du kan fortelle at hun er elsket fordi så mange av vennene hennes dukket opp. Til og med Gwyneth var der. ”

Kilden la til: “Det var tydelig at hun elsket det. Hun og Chris var veldig kjærlige. De gikk rundt festen hånd i hånd – de var veldig søte. ”

SE OGSÅ: T.I. Bryter stillheten etter kontroversielle jomfruhinne-kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published.