T.I. Bryter stillheten etter kontroversielle jomfruhinne-kommentarer

T.I. Bryter stillheten etter kontroversielle jomfruhinne-kommentarer

28. November 2019 av Mayhan Rostamkhel

T.I. snakker om de kontroversielle kommentarene til datterens jomfruhinner.

I begynnelsen av November sa den 39 år gamle rapperen på podcasten Ladies Like Us at han går til gynekologen sammen med sin 18 år gamle datter, Deyjah Harris, for å “sjekke jomfruhinnen”. Den øyenbrynsreisende samtalen startet da T.I. ble spurt om han “hadde hatt sexpraten” med døtrene sine.

“Om jeg har? Vi går … Deyjah er 18, nettopp utdannet videregående skole, nå går hun på sitt første år på college, og finner ut av det selv,” T.I. sa. “Og ja, ikke bare har vi hatt samtalen … vi har årlige turer til gynekologen for å sjekke jomfruhinnen.”

Han fortsatte med å huske en tur til legen etter Deyjahs 16-årsdag.

“Jeg sa: ‘Se doktor, hun sykler ikke på hester, hun sykler ikke, hun spiller ingen idretter, mann, bare sjekk jomfruhinnen og gi meg resultatene mine, raskt,” T.I. husket og lo. “Men jeg vil si at fra sin 18-årsdag er jomfruhinnen fortsatt intakt.”

T.I.s kommentarer utløste en raseri på sosiale medier, der kjendiser som Chrissy Teigen og Iggy Azalea delte sin reaksjon på uttalelsene hans.

Vertskap for Podcasten for Ladies Like Us Nazanin Mandi og Nadia Moham ga til og med uttalelse, hvor de beklager reaksjonen deres på T.I.s kommentarer til episoden.

Nå, bryter T.I. selv hans taushet om kontroversen, og setter seg sammen med kona Tiny i Jada Pinkett Smiths siste episode av Red Table Talk.

“Jeg kom til å rydde opp for eventuelle misoppfatninger som har vært rundt hvordan vi samhandler og forelder, og hva som er passende og upassende,” T.I. starter med å si fra om episoden. “Jeg tror alt dette omgir en samtale som jeg hadde på en veldig spøkefull måte, når jeg ble spurt om hvordan jeg takler foreldreskap i dag og alder. Og så jeg bare begynte å, fra et sted av sannhet, jeg begynte å pynte og overdrive. “

“Og jeg tror at mange slags mennesker tok det ekstremt bokstavelig, for hvis du la noe av mitt rykte om å si hvem jeg er som far, hvem jeg har vært, trodde jeg ærlig at folk kjente meg bedre enn det,” legger TI til.

T.I. deler med Jada at han ikke forsto følsomheten rundt emnet, men at han “absolutt” forstår det nå.

“Men intensjonene mine synes jeg har vært veldig feiloppfattet og feiltolket,” sier T.I. “La meg gå og sette denne poenget rett, jeg sa aldri at jeg var i noe eksamenslokale, det er en antagelse, det er en forfalskning. Jeg sa aldri at det ble gjort i dag som 18-åring … og Jeg sa aldri at moren ikke var til stede. Moren hennes var til stede hver gang. “

T.I. fortsetter med å si at denne “falske fortellingen” har blitt “sensasjonell.”

Se videoen over for å se hva annet T.I. hadde å si om hans kontroversielle kommentarer!

SE OGSÅ: Et nylig lekket Eminem-vers, som inkluderer en linje om å slå ‘h—-‘ Rihanna som Chris Brown vekker reaksjoner

Leave a Reply

Your email address will not be published.