Justin Bieber snart ute med ny musikk

Alt vi vet om Justin Biebers nye musikk

22. Desember 2019 av Roya Rostamkhel

Slipper Justin Bieber ny musikk?

Den 25 år gamle sangeren så ut til å antyde at dette var tilfelle ved å legge ut en kryptisk melding med en serie datoer via Instagram på fredag.

“24. desember, 31. desember, 3. januar … # 2020,” skrev han på det sosiale nettverket.

Dette var ikke første gang artisten hadde delt denne typen hint. Tidligere denne måneden skrev “Sorry” -stjernen “2020” via Instagram Stories. Tilbake i Oktober lovet han også å “gi ut et album før jul” hvis Instagram-innlegget hans, som siden er blitt slettet, genererte minst 20 millioner likes.

“Del det, lik det, legg det inn i storyen din, jeg må se etterspørselen;),” skrev han den gangen. “Elsker dere, helt pumpet for dette!” Jeg er nesten ferdig, men støtten din vil få meg til å gå raskere.”

Tidligere denne måneden fortalte en innsider at “albumet er nesten ferdig og mye er gjort, og det kommer snart ut.”

“De gjør noen få siste endringer og sikter mot å gi den ut i begynnelsen av 2020,” sier kilden. “Justin er veldig spent på å dele ny musikk og komme ut på veien igjen. Det har gått lang tid og han føler seg veldig klar.”

Justin og Hailey Bieber og flere kjendiser deltar på den store åpningen av Black Star Burger LA som er vert av Timati og Poo Bear
Foto: Black Star Burger LA

Så, hva kan fans forvente av den nye musikken? For en rask forklaring, les videre nedenfor.

Hva vil sangene dekke?
Den nevnte innsideren “Noen av sangene handler om [Justin’s] oppturer og nedturer og nyere kamp med depresjon.”

“Det var mange mørke tider og sammenbruddet han gikk gjennom,” sa kilden. “Han berører sine psykiske helsekamper og hvordan han kom seg gjennom det. Han snakker om hvordan Hailey [Bieber] hjalp ham gjennom den tiden.”

Er det flere referanser til Hailey i musikken?
Ifølge kilden skriver Justin “også mye om at kjærligheten deres og at kjærligheten deres er annerledes enn noe annet han har opplevd.”

Hvordan vil det høres ut?
“Det er en kjent lyd som fansen vil elske,” fortsatte kilden. “Han gjør det han gjør best, og alle gleder seg virkelig til å få musikken der ute for at verden skal få glede av den.” I oktober delte Justin også et innlegg som leste “R & Bieber”, som kan gi en pekepinn.

Hvor lenge har det gått siden han ga ut ny musikk?
Ganske lenge. Justin sitt siste studioalbum, Purpose, ble droppet i 2015. Gjennom årene har han gitt ut noen få samarbeid, inkludert “I Don’t Care” With Ed Sheeran og “10,000 Hours” med Dan + Shay. Selvfølgelig var det også 2017-hiten “Despacito” med Luis Fonsi og Daddy Yankee.

SE OGSÅ: Hvordan Hailey og Justin Bieber virkelig føler om Selena Gomezs nye musikk

Leave a Reply

Your email address will not be published.