90 Day Fiancé stjernen Jorge Nava

´90 Day Fiancé’s´ Jorge Nava forteller alt om hans vekttap på 56 kg og fremtiden med Anfisa

10. November 2019 av Alexina Klev

90 dagers forlovede-stjernen Jorge Nava er ikke mannen han pleide å være.

Nava, som for tiden soner en fengselsdom på to og et halvt år for narkotikasiktelser, forteller han i et eksklusivt intervju at hans fysiske transformasjon representerer så mye mer enn et tall på skalaen.

Tilhengere av TLC reality TV-serien ble nylig sjokkert over å oppdage Jorges slankede utseende i et nytt politibilde, som han tilskriver et fornyet fokus på å skape en bedre fremtid for seg selv og kona Anfisa.

Nava sier at han mistet svimlende 65 kg siden han entret et Arizona State Prison Complex i Phoenix i september i fjor. “Jeg er glad for at folk merker litt positivitet ut fra et så negativt resultat,” deler han i intervjuet, som ble koordinert av advokat Brad Rideout. “Forhåpentligvis kan folk se at jeg klarer å snu ting selv om jeg er på det laveste punktet i livet mitt.”

I følge Jorge trener han og en innsatt sammen hver dag – en gang klokka 16 og igjen på ettermiddagen. “Vi begge motiverer hverandre og presser oss selv til det ytterste,” forklarer reality-TV-personligheten, og legger til at han først og fremst er fokusert på “militærbaserte” treningsøkter og “mye jogging.”

Når det gjelder måltider, bruker Jorge rikelig med havregryn og peanøttsmør. Og i kraft av sitt miljø er han blitt tvunget til å kutte ut gatekjøkkenmat, energidrikker og brus. “Jeg hadde et veldig dårlig kosthold da jeg var ute i den frie verden,” kommenterer han.

“Jeg ønsket å være i den best fysiske og sunneste formen som mulig,” deler Jorge også. “Jeg føler meg sunn og energisk. Jeg føler meg generelt mer trygg på meg selv.”

Jorge sier at han er like fokusert på ekteskapet sitt med Anfisa som hans kondisjon og kostholdsregime. Stjernen bekreftet at til tross for splittede rykter, klarer han og hans rollebesetningsmedlem på ´90 Day Fiancé’ “virkelig godt” og ser frem til deres kommende gjenforening.

“Håpet mitt er å i utgangspunktet komme meg ut og starte livet på nytt med et annet synspunkt,” forklarer han. “Jeg vil ikke gjøre den samme feilen som jeg allerede gjorde. Jeg lærte av all negativiteten. Forhåpentligvis kan jeg gjøre det til noe positivt og gjøre en større endring.”

Tidlig i 2018 ble Nava fanget med nesten 136 kilo marihuana i kjøretøyet og siktet for besittelse av narkotika med den hensikt å selge. Hans kjære, inkludert advokaten hans, har ikke gitt opp Jorge gjennom opp- og nedturer.

“Det er ikke lett å gå i fengsel, og det er et sted som endrer mange mennesker til det verre,” sier advokaten Brad. “Jeg synes Navas holdning og driv til å endre både mentalt og fysisk inspirerende.”

SE OGSÅ: Asap Rocky kommer til Norge

Leave a Reply

Your email address will not be published.