Slottsfjellfestivalen 2024

18 Artister klare for Slottsfjellfestivalen 2024

03.April 2024 av Silke og Aroma

Vi kan allerede begynne å glede oss til årets Slottsfjellfestival, som lover å bli en uforglemmelig musikkopplevelse. Med en lineup som inkluderer både nasjonale og internasjonale stjerner, ligger alt til rette for en spektakulær festival. Nå er fire headlinere og totalt 18 artister bekreftet for Slottsfjell 2024!

Slottsfjell har lang tradisjon med å booke store nasjonale og internasjonale artister, i tillegg til å by på de råeste stjerneskuddene. På området finner du også scener med overraskelser, underholdning, silent disco og mye mer.
Headlinere som lyser opp festivalen
Onsdagens høydepunkt blir Doja Cat, som setter standarden som festivalens første headliner. Hennes energiske show og unike stil vil garantert få publikum til å danse fra første tone. Torsdag avsluttes med et brak når Kaizers Orchestra, kjent for sine spektakulære liveopptredener, inntar scenen. De vil uten tvil levere en konsertopplevelse for historiebøkene.
12 nye artister til utescenene
Festivalen fortsetter å overraske med annonseringen av ytterligere 12 artister til utescenene. Selv om navnene ennå ikke er offentliggjort, er forventningene skyhøye. Slottsfjell har en lang tradisjon for å booke både etablerte stjerner og lovende nye talenter, så vi kan være sikre på at disse nye tilskuddene vil tilføre festivalen enda mer variasjon og kvalitet.
Med en så sterk start på lineupen og flere spennende avsløringer i vente, ligger alt til rette for at Slottsfjellfestivalen 2024 blir en av de mest minneverdige noensinne. Kombinasjonen av store navn, nye talenter og en innovativ nattklubbopplevelse gjør at årets festival virkelig skiller seg ut.

Vi gleder oss til årets festival, om du har glemt å kjøpe billetter kan du enkelt gjøre det her: https://slottsfjell.no/billetter/

SE OGSÅ: Onsdag 13. juli starter ny utgave av Slottsfjell med straks fulle hus

Leave a Reply

Your email address will not be published.