Silke og Aroma tester sørlandschips nyeste nyheter

Vi tester nyhetene fra Sørlandschips!

10.Februar 2020 av Roya Rostamkhel

Sørlandschips lanserer nå 3 nye spennende produkter og vi hos Silke & Aroma har fått æren av å gjøre en smakstest på disse før de når hyllene!

Nyhetene vi har testet ut er Sørlandschips med smak av havsalt og tang, chips med havsalt fra saltsteinsleia og den som vi har særlig gledet oss til å prøve: Glutenfri poppa protein chips med salt og pepper. Vi har i første omgang bedømt etter smak, konsistens og førsteinntrykk. Her kommer vår ærlige tilbakemelding!

Sørlandschips havsalt & tang:
Ved første øyekast minner chipsen oss om sørlandschips crem fraiche, derimot kan vi ikke si det samme om smaken. Sørlandchips havsalt&tang har bevart sin originale knasende sprøhet som vi sverger til, men har en signifikant smak av urter og en mer dempende smak av havsalt. På grunn av den fremtredende smaken av tang, gir den en distinkt ettersmak og vi synes den var litt ubalansert krydderet.
Vi gir den derfor terningkast 3\6!

Sørlandschips Poppa protein chips salt & pepper

Denne imponerte oss med sitt høye proteininnhold og det lave fettinnholdet! Rent smaksmessig er det godt krydderet, fyldig og har en behagelig ettersmak. Konsistensen er luftig, små sprø flakes. Den dominerende smaken av mais minner oss om poppkorn! Veldig god, og en stor vinner for de som fortrekker å nyte snacksen med god samvittighet!
Vi gir Poppa Protein chips terningkast 5\6!

Sørlandschips havsalt fra saltsteinsleia

Slik som sine ”medbrødre” kan vi ikke se bort i fra den deilige og sprøe Sørlandschips konsistens. Havsalt chipsen er enkel i smak men den skjellete overflaten gir den en enda sprøere konsistens! En overveldende smak av salt og derfor en storslager for de som sverger til havsalt klassikern.
Vi gir den terningkast 4\6!

Leave a Reply

Your email address will not be published.