Nespresso lanserer ny Limited Edition smak

13.Mars 2024 av Silke og Aroma
Nespresso har lansert en ny Limited Edition-smak, Maple Pecan, for å piffe opp kaffeutvalget i Skandinavia og resten av verden. En smakssatt kaffe som hyller sesongens nyutsprungne fristelser. 
Maple Pecan er bygget på en dekadent smak av søte og naturlige lønnaromaer i kombinasjon med den myke og runde smaken av pekannøtt. Med en forsiktig brent Arabica-bønne som skjuler en mild sødme og høy syre, er den en perfekt match for både yngre og eldre kaffeelskere. 

Studier viser at smakssatt kaffe er populært – spesielt blant yngre kaffeelskere. I Nord-Amerika høstes de inn for å lage lønnesirup tidlig vår, som er den perfekte tid å varme seg med en kopp kaffe rik på toner av lønnesirup og pekannøtter. Overgangen mot sommer gjør imidlertid også at Maple Pecan med rette kan nytes som iskaffe gjennom hele sesongen.  
Som en gang uttalt av en kanadier; lønnesirup er synonymt med nostalgi og trygghet. Lønnebladet er en sterk del av kanadiers kulturarv, og lønnesirup er like vanlig for nordamerikanere som brunost er for nordmenn. Pekannøtter er en klassiker i sørstatene, og den velkjente pecan pie ville ikke vært den samme uten berikelsen av lønnesirupen fra nord. 

Den nye smaken kan du få tak i her: https://www.nespresso.com/no/no/

Leave a Reply

Your email address will not be published.