Lady Gaga med ny film

Lady Gaga teamer opp med Ridley Scott for hennes første film etter “A Star Is Born”

2. November 2019 av Mayhan Rostamkhel

Selv om Lady Gaga allerede hadde en viss skuespillerfaring under beltet før hun dukket opp sammen med Bradley Cooper i A Star is Born, var den filmen definitivt det beste eksemplet på hennes skuespillevner ennå. Det har gått litt over et år siden denne versjonen av A Star is Born ble utgitt, men den syngende superstjernen har endelig funnet sin neste film, og den vil se henne jobbe med regissør Ridley Scott.

Filmskaperen bak filmer som Alien, Gladiator, American Gangster og mer regisserer en film om Gucci-familiens motedynasti, nemlig drapet på Maurizio Gucci, barnebarnet til selskapets grunnlegger, Guccio Gucci. Lady Gaga har blitt tappet for å spille Patrizia Reggiani, Maurizios ekskone. Patrizia ble prøvd og dømt for å ha arrangert drapet på Maurizio i 1995.

Per Deadline er denne filmen, som er skrevet av Roberto Bentinggna, basert på romanen The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed, som ble skrevet av Sara Gay Forden. Ridley Scott planlegger å takle den ennå offisielle tittelen-filmen etter at han er ferdig med The Last Duel, og han vil også produsere sammen med kone / skuespiller / hyppige samarbeidspartner Giannina Scott og Scott Free Productions. Skottene handler først denne filmen til Disney / Fox, ettersom produksjonsselskapet Scott Free har en førsteklasses avtale der.

Det er vanskelig å si når vi kan forvente at denne mordfilmen fra Gucci skal komme ut, ettersom filmingen til The Last Duel ikke en gang har begynt. Men enda en gang brikkene begynner å fylles på plass i dette Lady Gaga / Ridley Scott-samarbeidet, så begynner vi naturlig nok å lære hvem som vil fylle ut resten av rollebesetningen. Det vil være spesielt interessant å se hvem som er valgt til å spille avdøde Maurizio Gucci.

SE OGSÅ: Hailey Bieber forsvarer Normani fra “rasist” -kritikk av hennes Cher Halloween-kostyme

Leave a Reply

Your email address will not be published.