Kylie Jenner innlagt på sykehus for alvorlige 'influensalignende' symptomer

Kylie Jenner innlagt på sykehus for alvorlige ‘influensalignende’ symptomer

30. september 2019 av Mayhan Rostamkhel

Kylie Cosmetics-mogulen ga fansen en helseoppdatering etter at hun måtte hoppe over motevisningen ´Balmain´ fordi hun var for syk til å reise.

Kylie Jenner har oppdatert fans om helsen sin etter å ha hoppet over en Paris Fashion Week-opptreden på grunn av en sykdom som resulterte i sykehusinnleggelse.

Mens Kylie Cosmetics-mogulen, 22, hadde tenkt å delta på motevisningen ´Balmain Spring 2020´ og representere som den kunstneriske direktøren for sminken, fortalte hun til slutt fansen at hun var for syk til å reise. To dager etter å ha trukket seg ut av det planlagte arrangementet sitt og tatt en pause fra sosiale medier, vendte Jenner tilbake til Instagram for å fortelle fansen at hun er tilbake på beina.

“OK, så før jeg kommer inn på dette, vil jeg bare si tusen takk for alle tilbakemeldingene, til vennene mine, til mine følgere,” sa stjernen på Instagram-historien, før hun forhåndsviste hennes ´til å snart bli utgitte´Kylie Cosmetics x Balmain sminkekolleksjon.

Bilde: KEVIN MAZUR/GETTY

Hun la til: “Jeg setter veldig pris på det. Jeg føler meg så mye bedre. ”

Jenner skrev en lang lapp til fansen tidligere denne uken for å fortelle dem at hun måtte gå glipp av motevisningen Balmain fordi hun var “veldig syk og ikke kunne reise.”

“Så som dere vet, gjorde jeg meg klar til å reise til Paris for Balmain-showet på Paris Fashion Week for lanseringen av sminkekollabelen min med Olivier [Rousteing],” begynte hun Tweetet sitt. “Dessverre er jeg virkelig syk og klarer ikke å reise. Jeg er hjerteknust om å savne dette showet, men jeg vet at det fantastiske teamet mitt og vennene mine som er i byen for arrangementet, vil hjelpe meg å være der i ånd. ”

Før hun avlyste turen til Paris, sjekket stjernen angivelig inn på et sykehus i Los Angeles med influensalignende symptomer.

Makeup-mogulen opplevde “en veldig smertefull hals og feber i flere dager, og det var derfor hun ble lagt inn på sykehus,” sa en kilde.

Nyheter om Jenners sykdom kom kort tid etter at en kilde fortalte at Jenner også gikk glipp av Emmys-utdelingen fordi hun følte seg syk. Hun skulle etter planen vises sammen med søstrene Kendall Jenner og Kim Kardashian West da de overrakte prisen for fremragende reality-TV-serier på søndag.

Les også: Victoria Beckham deler hvordan morsrollen påvirket hennes kroppsbilde

Leave a Reply

Your email address will not be published.