Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian hevder at hun ble frastjålet 5.200 dollar av en kvinne som var “alene” med barna sine

15. Oktober 2019 av Mayhan Rostamkhel

Mens Kim Kardashian West hadde å gjøre med Met Gala-drama i søndagens episode av Keeping Up With the Kardashians, sto hennes eldre søster, Kourtney Kardashian, overfor en legitim trussel mot hennes sikkerhet hjemme.

Det hele starter når Kourtney og hennes ansatte begynner å legge merke til at penger mangler og iPadene forsvinner. De innser raskt at den skyldige må være noen på innsiden, som jobber i huset.

“Denne damen stjal 700 dollar ut av lommeboka mi, så stjal hun 4500 dollar av Scott’s,” forteller Kourtney senere søsteren, Khloe Kardashian, om henne og eksen hennes, Scott Disick. “Da sa sikkerheten min, som er her i dag, bare i dag har han sett henne to ganger med lommelykten hennes på kontoret.”

Kourtney Kardashian

Kourtney konstaterer at hun ikke hadde kameraer i områdene der kvinnen var, “hun kommer aldri hit igjen.”

“No s**t, Sherlock,” Svarer Khloe.

Kourtney avslører da at den ikke-navngitte kvinnen er hjemme, og la til at en av hennes assistenter, “nettopp har satt alle delene sammen.”

Kourtney blir deretter også informert om at kvinnen ser på tekstmeldingene hennes og har “hacket alt.”

“Gå og snakk med sikkerheten din, hvorfor er du å sender tekstmeldinger hvis noen forteller deg det?” Khloe roper og suser søsteren ned trappen i huset.

Da de kommer ned trappen, ser de en bil som skrues på og kjører i full fart og begynner å bli sint på hvorfor kvinnen fikk lov til å dra. Khloe er sjokkert over hvor “passiv” Kourtney er rundt situasjonen.

Kourtney prøver deretter å ta grep og sier til assistenten sin, “Vi må endre iTunes-passordet, akkurat nå. Vi må feilsøke huset, og jeg vil ta alle enheter og koble det fra telefonen min. Og neste gang har vi lærte en enorm leksjon. De kan ikke trå til fots her for et intervju uten at vi har dems sosiale medier, navn og adresse. “

Scott Disick ankommer for å bryte situasjonen, og Kourtney dropper en annen bombeskall.

“Det faktum at hun var alene med barna våre!” Sier Kourtney.

“Denne dama var ut av kontroll, mann, men ja, på slutten av dagen, gjorde hun i det minste ikke noe rundt barna,” beroliger Scott henne.

“Jeg er bare glad for at hun er borte herfra,” sier Kourtney.

Episoden avsluttes uten at den 40 år gamle realitystjernen har funnet den påståtte synderen.

“Jeg mener, bare politiet gjør en etterforskning, og det er fremdeles i bevegelse,” forteller Kourtney til Khloe og moren hennes, Kris Jenner.

“Gikk de hjem til henne? Fant de pengene?” Spør Kris.

“Jeg vet ikke. Jeg spurte ikke. Hvordan skal de … kontantene er ikke merket, vet du,” svarer Kourtney.

Khloe og Kris virker begge sjokkerte over at Kourtney ikke er mer opprørt over hendelsen.

“Jeg bare fortsetter med livet,” forklarer Kourtney. “Jeg dveler ikke ved ting.”

I et sideintervju legger Kourtney til: “Jeg kan tydeligvis ikke endre det som skjedde, men som noe i livet, tror jeg at dette er en stor læringstime … Jeg vil bare begynne på nytt og få ut denne dårlige energien.”

Naturligvis bestemmer søsterene seg å salvie huset til de dårlige vibber som er igjen av tyven.

SE OGSÅ: Offset gir Cardi B en massiv hjerteformet diamantring til bursdagen hennes

Leave a Reply

Your email address will not be published.