Kim Kardashian with North West in Armenia

Kim Kardashian deler bilder med North og avslører at hun ble døpt med barna sine i Armenia

11. Oktober 2019 av Alexina Klev

Kim Kardashian West og ektemannen Kanye Wests tre yngste barn ble døpt mandag morgen ved Etchmiadzin-katedralen i Armenia

Kim Kardashian West vil aldri glemme opplevelsen hun hadde i Armenia med familien og troen.

Torsdag delte den 38 år gamle ´Keeping Up with Kardashians-stjernen´ et par bilder av seg selv og 6 år gamle datter nord inne i Etchmiadzin-katedralen i Vagharshapat, Armenia, og sto foran en samling tente lys.

Kardashian West hadde på seg en kjole med langermet havfruestil for den viktige anledningen, mens North hadde et langt hvitt antrekk i to deler og intrikat perlekjede.

“Takk Armenia for at du var vert for familien og jeg på en så minneverdig tur,” skrev hun bildeteksten. “Så velsignet over å ha blitt døpt sammen med babyene mine på ´Mother See of Holy Etchmiadzin´, Armenias viktigste katedral, som noen ganger blir omtalt som Vatikanet i den armenske apostoliske kirke. Denne kirken ble bygget i 303 e.Kr.

North (H) og Kim Kardashian West
 KIM KARDASHIAN/ INSTAGRAM

Mens det er uklart om North – som tidligere ble døpt i Jerusalem da hun var 22 måneder gammel – var involvert i den nylige religiøse seremonien, bekreftet en kilde denne uken at Kardashian West og mannen Kanye Wests tre yngste barn ble døpt mandag morgen ved katedralen i Armenia.

Videoopptak på en Instagram-konto viste Kardashian West som gikk til seremonien med North og hennes yngre søsken (Psalm, 5 måneder, Chicago, 20 måneder, og Saint, 3½), etterfulgt av søsteren Kourtney Kardashian og hennes tre barn: Reign Aston, 4½ , Penelope Scotland, 7, og Mason Dash, 9½.

Flere kilder røpet videre at søstrene bodde sammen med barna sine i den nærliggende hovedstaden Yerevan, og påpekte at “Etchmiadzin-katedralen er moderkirken til den armenske apostoliske kirke.” (West, 42, var ikke med på turen.)

“Jeg vil savne deg Armenia,” skrev KKW Beauty giganten torsdag på sin Instagram Story, og ga en omvisning på innsiden av familiens luksuriøse private fly mens de forberedte seg på å reise hjem. “Takk @jetex for den fantastiske opplevelsen.”

Kim Kardashian West og sønnen Psalm
Bilde: KIM KARDASHIAN/ INSTAGRAM

SE OGSÅ: Miley Cyrus og Cody Simpson var venner lenge før de begynte å date<3

Leave a Reply

Your email address will not be published.