Kylie Jenner´s venner ønsker hun skal stifte familie

Kendall Jenner’s berømte venner vil virkelig at hun skal starte en familie

26. November 2019 av Mayhan Rostamkhel

Stemmene er inne!

Kendall Jenner er ikke fremmed med å forårsake et sosialt medieoppsving, og hun gjorde det nok en gang på søndag da hun delte snaps av seg selv da hun hang med nevøene sine, Saint West og Psalm West. Det var ikke så mye bildene som det var et spørsmål hun stilte til følgere som plutselig fanget folks oppmerksomhet.

“Alle til fordel for at Fai og jeg skal stifte en familie si ‘jeg’.” 24-åringen kvistet i bildeteksten, og refererte til kameraten Fai Khadra, som knipset et av bildene.

Kjør på med stemmer! Søster Kylie Jenner og berømte galgener Gigi Hadid og Hailey Bieber veide inn med entusiasme. “JEG SIER JA,” skrev Hailey. I mellomtiden svarte Kim Kardashian utelukkende med utropstegn mens mamma Kris Jenner sa “jeg” med et hjerteøye-emoji.

For øyeblikket er Kendall det eneste søsken fra Kardashian-Jenner som ikke er forelder. Tidligere i år hadde hun den perfekte hull for et barnfylt familiebilde hun la ut på Instagram. Som svar delte supermodellen også et meme av en kvinne med en pose over hodet og bildeteksten, “Graviditet er i luften. Meg:”

I et intervju med Lana Del Rey for Elle i 2018 innrømmet Kendall: “Det er tydeligvis litt rart at lillesøsteren din [Kylie Jenner] får en baby før deg. Jeg forventet ikke at det skulle skje slik. Men det er vakkert. “

Hennes egen baby planlegger den gangen? “Jeg er klar til å vente,” sa hun til Vogue i fjor. “Jeg vil ha barn, men på, som, 28 eller 29.”

SE OGSÅ: Kylie Jenner og Drake har tilbragt tid sammen ‘romantisk’ etter hennes brudd med Travis Scott

Leave a Reply

Your email address will not be published.