Kanye West poster alle Universal Music-kontraktene sine

Kanye West tvitrer bilder av hans plate-kontrakt: “Jeg trenger alle advokater i verden til å se på disse”

17.September 2020 av Mayhan Rostamkhel

West sa han skulle laste opp sine Universal Records-kontrakter, og refererte til musikkindustrien som “moderne slaveri.”

I sin siste rekke tweets om innspillingsavtalen Onsdag sa Kanye West at han skulle laste opp sine Universal Records-kontrakter, mens han nok en gang refererte til musikkindustrien som “moderne slaveri.”

“Her er mine ti Universals kontrakter … Jeg trenger alle advokater i verden til å se på disse,” delte han før han fortalte tilhengere at PDF-filene ikke ville lastes opp på Twitter. Tjue minutter senere delte han screnshots av 10 dokumenter som inkluderte det som så ut til å være flere endringer, en avtale om fortjeneste og en opptaksavtale. Han tvitret av bildene: “Slik ser Kanye West-avtalen ut i dag … JEG BER I JESUS NAVN OM AT DET IKKE SER SÅNN UT I MORGEN.”

West hadde tilbrakt mye av Tirsdag kveld og tidlig Onsdag morgen med å legge ut en serie på mer enn to dusin tweets, noen med favorittbibelvers, andre pekte missiv på musikkbransjen og krevde at det han hevdet var altfor kompliserte kontrakter som skulle “forenkles nå”.

Kort tid senere delte West bilde av en svart hettegenser med uttrykket og frasen “Kim er min advokat” skrevet i gult, en tilsynelatende referanse til kona Kim Kardashian West, som studerer for å bli advokat.

Mandag kveld kunngjorde West at han “ikke legger ut mer musikk før jeg er ferdig med kontrakten min med Sony og Universal.” I januar 2019 reiste West et par søksmål mot EMI, sangutgiveren som har administrert rettighetene til sangene hans siden 2003, og mot Roc-a-Fella Records, UMG Recordings, Def Jam og Bravado International Group. EMI saksøkte West i mars 2019 for erstatning etter det i retten dokumenterte et svar på “Wests forsøk på å fraskrive seg sine forhandlede kontraktlige forpliktelser overfor selskapet.” I januar 2020 var det oppnådd et forlik mellom West og EMI. Tweeten ble i senere tid slettet.

SE OGSÅ: Kanye West holder emosjonell ´Midnight Service´ som en hyllest til Kobe Bryant

Leave a Reply

Your email address will not be published.