Kanye West avslører “Jesus Is King” albumet kommer 25. oktober

21. Oktober 2019 av Mayhan Rostamkhel

Kanye Wests nye musikk er nesten her!

Den 42 år gamle rapperen tok mandag til Twitter for å kunngjøre at hans kommende LP, Jesus Is King, vil droppe fredag 25. oktober. “JESUS IS KING 25 OKT,” twitret han sammen med et bilde av en blå vinylplate med hans navn og albumets tittel.

Kunngjøringen er ikke veldig overraskende, ettersom West tidligere avslørte at hans IMAX-film med samme navn – som skal vise Wests søndagsgudstjeneste på storskjerm – skulle debutere den eneste uken som ble kjørt på samme dato .

Tidligere førte West’s kone, Kim Kardashian West, fansen til å tro at Kanye´s album skulle droppe 27. september. Den første datoen ble delt etter at West holdt en lyttefest for Detroit, Michigan, for det nye albumet, hvoretter Kardashian West skrev, “Han dropper albumet søndag [27. september]. Bare noen få siste finjusteringer til miksene.”

Når det gjelder hva fans kan forvente av rapperens nye musikk, fortalte en deltaker på lytterfesten til en kilde at albumet ikke er helt gospel, og la til at “det var mange elementer, men albumet er fremdeles veldig hip-hop med gospelpåvirkning blandet med The Life of Pablo. “

Hip-hop-duoen Clipse, satt sammen av Pusha T og No Malice, og Kenny G er blant annet omtalt på Jesus Is King per deltakerene.

SE OGSÅ: Jennifer Aniston brøt Instagram-barriere med sin debut

Leave a Reply

Your email address will not be published.