Lizzo og Justin Timberlake lager musikk sammen

Justin Timberlake sier hans nye musikk med Lizzo ‘Er Utrolig Bra’

16. Oktober 2019 av Mayhan Rostamkhel

Justin Timberlake er klar for at fansen skal høre den nye musikken hans!

Foto: Shutterstock

En kilde fanget opp “Can’t Stop the Feeling” -kroneren i Memphis, Tennessee, for å snakke om å jobbe med Lizzo, familielivet og hans nye prosjekter, inkludert å bli med barna på Stax Academy som en del av Levi’s Music Project for et låtskrivingsverksted.

“Jeg ringte nettopp forlagene mine, og jeg sa: ‘Du vet, jeg vil bare jobbe med unge, friske mennesker, og jeg vil samarbeide mer,’ forklarte Timberlake. “Jeg har skrevet og produsert så lenge – jeg vil oppleve den energien, og jeg vil jobbe med mennesker som jeg synes er virkelig fantastiske.”

Det inkluderer å jobbe med Lizzo, som Timberlake møtte i Songwriters Hall of Fame og henvendte seg til å komme i studio sammen.

“Jeg tror hun trodde jeg hadde lyst, men vi kom inn og vi fikk et par ideer,” tiret han. “Jeg skal ikke fortelle for mye om hva vi gjorde sammen i studio. Hvis hun vil fortelle det, så kan hun, men det er flammer. Det er så bra. Jeg er så spent på det.”

Tilbake i august delte Timberlake en video av ham og Lizzo i studio, og fikk fansen begeistret for et samarbeid.

“Jeg jobbet med SZA forleden og jobbet bare med Meek Mill,” delte han. “Jeg har disse opplevelsene som driver meg på en så annen måte, og igjen, jeg tror det virkelig ble født av følelsen av, hva kan jeg gjøre akkurat nå for bare å være en del av samfunnet mitt og integrere.”

Den 38 år gamle sangeren jobber ikke bare med ny musikk, men han har også opprettet et helt sanglaboratorium i samarbeid med Levi’s på Stax Academy.

“Dette er sanglaboratoriet, men dette er ikke det eneste,” sa han mens han viste frem det imponerende rommet. “Dette er spesifikt for disse instrumentene, og det er andre rom der de får jobbe med ting koblet til bærbare datamaskiner, og de kan programmere musikk også. Jeg vil at de skal lage live musikk og sekvensmusikk og bringe det hele sammen.”

Justin Timberlake håper også at barna som kommer inn i sanglaboratoriet “også kan lage musikken sin.” “Jeg vil at de skal kunne dekke Aretha Franklin og Otis Redding, men jeg vil også at de skal kunne prøve seg frem og gjøre det til noe annet,” uttrykte han.

Timberlake lanserer også sin nye Levi’s Fresh Leaves høst-kolleksjon på tirsdag.

SE OGSÅ: Kourtney Kardashian hevder at hun ble frastjålet 5.200 dollar av en kvinne som var “alene” med barna sine

Leave a Reply

Your email address will not be published.