Harry Styles tilbake til Norge

Harry Styles tilbake til Norge!

15. November 2019 av Mayhan Rostamkhel

Turneen starter i april 2020 med flere lokasjoner i Storbritannia, Europa, Nord-Amerika og Mexico

Harry Styles skal på turné!

Onsdag kunngjorde den britiske sangeren at han vil legge ut på en lang verdensturné neste år for å promotere sitt kommende album, Fine Line.

“Jeg KAN IKKE VENTE Å SE DEG !!”, skrev 25-åringen i en av sine mange tweets for kunngjøringer og delte noen plakatkunstverk for “Love On Tour.”

Harry Styles tour poster
Foto: COLUMBIA RECORDS

Turneen starter i april 2020 med flere lokasjoner i Storbritannia, før den strekker seg over hele Europa og inn i Russland. I løpet av den første etappen på turnéen får han selskap av den stigende popartisten King Princess, kjent for sangen “1950.”

“Jeg er så spent på å støtte min søs @Harry_Styles,” skrev musikeren på Twitter. “Jeg er veldig spent på å ødelegge stadionene i Europa med min bror.”

I slutten av juni vil Styles hoppe over dammen på sine lokalisasjoner i USA og Canada, som vil løpe fra 26. juni til 5. september. Indiesangeren Jenny Lewis åpner de nordamerikanske turnédatene.

“Lights Up” -sangeren innpakker deretter sin turné med tre stopp i Mexico i begynnelsen av oktober, akkompagnert av jamaicanske reggaesanger Koffee.

Tidligere denne uken kunngjorde det tidligere One Direction-medlemmet også på sosiale medier at hans nye album vil ha tittelen Fine Line, og vil bli gitt ut 13. desember. Han ga også en sniktitt på albumets omslag, som også er omtalt på turnéens plakat -arbeid.

Tatt med et fisheye-linse, viser dekselet Styles i et pastellblått og rosa rom, med hoften hanklet, iført bukser med høyt midje og elfenben og en knapt knappet magenta-skjorte.

Før sangeren avslørte albumets tittel og kunstverk, åpnet sangeren seg i en Rolling Stone-profil med tittelen “Sex, Psychedelics and the Secrets of Stardom,” om inspirasjonen bak musikken på den forventede LP – og sa at det handlet om “alt om å ha sex og føle seg trist ”etter splittelsen fra den franske modellen Camille Rowe i juli 2018.

Billetter til “Love On Tour” blir solgt til publikum fredag ​​22. november. For hver solgte billett vil en dollar bli donert til veldedighet.

SE OGSÅ: Lizzo, Cardi B og Fler har de beste comebacksa til årets “Mean Tweets” video

Leave a Reply

Your email address will not be published.