Emma Stone er forlovet

Emma Stone avslører forlovelse

5. Desember 2019 av Mayhan Rostamkhel

Gratulasjoner er i orden for Emma Stone og Dave McCary!

Paret kunngjorde sitt forlovelse med et søtt innlegg på McCary’s Instagram Onsdag.

På bildet omfavner skuespilleren og segmentlederen for Saturday Night Live – som har datet siden 2017 – mens de viser frem den vakre forlovelsesringen hennes, som ser ut til å være et stort perlesett sammen med noen mindre diamanter.

McCary tegnet innlegget med en enkel emoji med dobbelt hjerte. En kilde har nådd ut til Steens representant for mer informasjon.

View this post on Instagram

💕

A post shared by @ davemccary on

McCary begynte i SNL som segmentdirektør i 2013, sammen med andre medlemmer av skissegruppen Good Neighbour: Kyle Mooney, Beck Bennett og Nick Rutherford. Stone, en av 2016 beste skuespiller og Oscar-vinner for La La Land, er for tiden på jobb på Cruella, en live-action prequel om den titulære hund-hatende skurken fra 101 dalmere.

I fjor åpnet skuespilleren for britiske Vogue om sin 30-årsdag, og innrømmet sin første motvilje mot å forlate 20-årene, en forandring som gjorde at hun ble “litt drivende.”

“Jeg ble dyster i omtrent en uke,” forteller hun til magasinet. “Men jeg skjønte at den mest interessante delen med å bli voksen er at de fleste ting blir bittersøte. Jeg finner fremdeles min stemme.”

Når hun eldes, sa Stone, har hun lært mange verdifulle livslektioner, inkludert å akseptere at “ikke alle liker deg” og jobber med “ikke å falle over meg selv for å vinne det uinnvinnelige.”

“Ingen vet hva de gjør,” la hun til. “Vi er alle bare en gjeng mennesker som prøver å finne ut hvordan vi skal komme deg gjennom dagen.”

SE OGSÅ: Inne i Gigi Hadid og Zayn Maliks ‘Spesielle’ forhold: Der de står nå (eksklusivt)

Leave a Reply

Your email address will not be published.