Pålagt Kilde: Bildea tatt av Adam Scull/Shutterstock (10046605a) Michael Jackson og Elton John i USA New York City Michael Jackson og Elton John i Studio 54, 1978

Elton John sier Michael Jackson var ‘psykisk syk’ og en ‘forstyrrende person å være rundt’.

15. Oktober 2019 av Mayhan Rostamkhel

I sitt nye memoar åpner Elton John for sitt forhold til Michael Jackson, og hvordan det endret seg gjennom årene

(V-H) Michael Jackson og Elton John
FOTO: ADAM SCULL/SHUTTERSTOCK

Selv om Elton John var venn med Michael Jackson en tid, begynte ting å endre seg etter hvert som den avdøde sangeren ble eldre.

“Jeg hadde kjent Michael siden han var 13 eller 14 år,” skrev John i et utdrag fra sitt kommende memoar Me, som ble utgitt av The Independent. “Han var bare den bedårende ungen du kunne forestille deg. Men på et tidspunkt i de mellomliggende årene begynte han å sekvestere seg bort fra verden, og bort fra virkeligheten slik Elvis Presley gjorde. ”

“Gud vet hva som skjedde i hodet hans, og Gud vet hvilke reseptbelagte medisiner han ble pumpet full av, men hver gang jeg så ham i de senere årene, kom jeg bort og tenkte at den stakkars fyren hadde mistet det totalt. Jeg mener ikke det på en lett måte. Han var genuint psykisk syk, en urovekkende person å være i, ”la han til. “Det var utrolig trist.”

John fortsatte med å beskrive et middagsselskap han en gang var vert , som Jackson hadde blitt invitert til.

John husket at Jackson, som ikke ville spise noe, avskjediget seg fra bordet, og de fant ham senere sammen med husholderske og hennes 11 år gamle sønn.

“Uansett årsak kunne han ikke se ut til å takle voksen selskap i det hele tatt,” skrev John.

RELAVANT VIDEO: Corey Feldman forblir ‘nøytral’ på overgrepene om påstander mot Michael Jackson

Tidligere i år ble det fremmet nye beskyldninger mot Jackson i dokumentaren Leaving Neverland av Wade Robson og James Safechuck, som hevdet i HBO-filmen at Jackson seksuelt misbrukte dem begge som barn.

Stjernen, som døde i juni 2009, nektet gjentatte ganger for enhver forseelse før hans død, og ble i 2005 frikjent i en overgrepssak mot siktelsene som ble rettet mot ham i California.

Jackson-godset har saksøkt HBO og stridet i mot den Emmy-prisbelønte dokumentaren, som kaller den “en annen omhyggelse av daterte og diskrediterte anklager.”

Me blir tilgjengeleg 15. oktober.

SE OGSÅ: Justin Timberlake sier hans nye musikk med Lizzo ‘Er Utrolig Bra’

Leave a Reply

Your email address will not be published.