Ellen DeGeneres forsvarer George W. Bush Vennskap: ‘Vi er alle forskjellige’

9. Oktober 2019 av Mayhan Rostamkhel

Ellen DeGeneres har svart på kritikk på nettet etter at et bilde av den daglige talkshow-verten som satt ved siden av tidligere president George W. Bush på et Dallas Cowboys-spill søndag, fikk bred opplag.

Under sin monolog på “The Ellen DeGeneres Show” mandag, forklarte DeGeneres at Charlotte Jones, datter av Dallas Cowboys teameier Jerry Jones, inviterte henne og kona Portia De Rossi til spillet.

“Da vi ble invitert, var jeg klar over at jeg kom til å bli omringet av mennesker fra veldig forskjellige synspunkter og oppfatninger,” sa hun. ”Og jeg snakker ikke om politikk. Jeg hadde rot for Packers. Og få dere med dette, alle i Cowboys-suiten har forankret seg for Cowboys. Sa Ellen sarkastisk”

Hun viste deretter en positiv tweet der det stod”Ellen og George Bush sammen får meg til å tro på Amerika igjen,” og tok deretter en mer alvorlig tone. “Jeg er venn med George Bush.

Faktisk er jeg venner med mange mennesker som ikke deler den samme troen som jeg har. Vi er alle forskjellige, og jeg tror at vi har glemt at det er greit at vi er forskjellige. Bare fordi jeg ikke er enig med noen om alt, betyr ikke det at jeg ikke kommer til å bli venn med dem. Når jeg sier å være snill mot hverandre, mener jeg ikke bare menneskene som tenker på samme måte som du gjør. Jeg mener være snill mot alle. ”

Bilde-snutt av videoen som sirkulerte rundt på twitter og flere andre sosiale medier.

DeGeneres, som kom ut i 1997 på sin hit ABC-sitcom, “Ellen,” er kjent for sine politiske synspunkter, som i vesentlig grad er imot dem fra den tidligere presidenten, som har blitt kritisert for sine handlinger under Irak-krigen, og ikke har svart under orkanen Katrina og bygge en politisk plattform mot ekteskap av samme kjønn.

Observatører på Twitter hadde tatt sikte på Cowboys spillfoto og kalt DeGeneres ut for å bli venn med den kontroversielle presidenten.

Komikeren avsluttet sin monolog med en vits: “Og takk president Bush og Laura for en søndag ettermiddag, det var så morsomt, forresten du skylder meg seks dollar for nachos.”

Se segmentet over.

SE OGSÅ:Lil Peeps mor saksøker rapperen sin managere etter sønnens dødsfall

Leave a Reply

Your email address will not be published.