Chris Holsten ble dobbevinner av årets P3 Gull

Disse vant årets “P3 Gull”

27.November 2021 av Mayhan Rostamkhel

Mange av landets største artister var å finne på årets storstilte “P3 Gull”

Nerver i helspenn

Det var absolutt ingen tvil om at landets største artister og stjerner var samlet på gamle Deichmanske bibliotek i Oslo under årets «P3 Gull Lørdag Kveld.

Musikkbonanzaen ble avholdt i det gamle Deichmanske biblioteket i Oslo, og det var absolutt ikke spart på konfettien og sceneeffektene
Nervene var nok i helspenn for flere av de nominerte, og ikke alle kunne gå seirende ut av prisutdelingen.
Vi har oppsummert årets “P3 Gull”-vinnere:

ÅRETS ARTIST: Chris Holsten vant flere priser lørdag kveld. Foto: Tom Øverlie/NRK

“Hvis verden” artisten Christ Holsten stakk av med prisen i kategorien årets artist. Han konkurrerte der mot Girl In Red, Stig Brenner, Aurora og Kamelen.

I løpet av prisutdelingen stakk artisten av med hele to priser, både «Årets artist» og «Årets låt». Begge prisene var det de der hjemme som hadde avgjort ved å stemme på sin favoritt via nrk sin nettside.

Det ble delt ut fire i løpet av den spennende kvelden. Den siste prisen, selve P3-prisen, gikk til Stig Brenner, som fikk trofeet tildelt av Statminister, Jonas Gahr Støre. Foto: Tom Øverlie/NRK
Da Jonas Gahr Støre skulle dele ut pris, ble han kritisert av prisvinneren. Foto: Tom Øverlie/NRK

Stikk til statministeren

Selve æresprisen fikk artisten av selveste statministeren Jonas Gahr Støre (Ap), som også hadde stilt opp til den spesielle og storstilte anledningen, Lørdag kveld.

Brenner benyttet muligheten da han vant den gjeveste «P3-prisen» på «P3 Gull» til å komme med en oppfordring til statsminister Jonas Gahr Støre.

Når “P3-Prisen” var overrakt og Stig hadde fått takket de som skulle takkes, benyttet han anledningen til å komme med et lite stikk i Støres retning.

“Takk for at du ga denne prisen til meg. Så håper jeg virkelig at vi kan få en bedre og ny rusreform for dette landet her, for det trenger vi mer enn noe annet, avsluttet artisten med.”

«Årets nykommer»-prisen var det R&B-artisten Jonathan Floyd som stakk av med.

Oppsummering av årets “P3 Gull-vinnere”

Årets nykommer: Jonathan Floyd

Årets artist: Chris Holsten

Årets låt: Chris Holsten

P3-prisen: Stig Brenner

SE OGSÅ: By:larm 2021 vekket Oslo til live igjen med storfest – se alle bildene

Leave a Reply

Your email address will not be published.