Coca-Cola med verdenspremiere på nytt musikk-konsept i Norge

03.Mai 2022 av Silke og Aroma

Musikk i fokus både globalt og lokalt

Sist uke spilte Alan Walker i Norge for første gang på to år. Anledningen var Coke Secret Sessions som er Coca-Cola sitt nye konsept i Norge for å gi publikum fantastiske musikkopplevelser. Konserten foregikk på en topphemmelig location i Oslo. 
Coke Secret Sessions er et unikt, norsk konsept som Coca-Cola står bak. Konseptet går ut på at en kjent norsk artist, i dette tilfellet Alan Walker, spiller en eksklusiv intimkonsert på det som er en hemmelig location helt frem til selve arrangementet begynner. Ved å holde location hemmelig kan Coca-Cola arrangere en intim og magisk konsertopplevelse med store og kjente artister for de heldige utvalgte som har fått billett via konkurranser i sosiale medier.
– Stemningen på onsdagens konsert i et lagerlokale på Montebello i Oslo var magisk. Det var første gang Alan Walker spilte i Norge på to år, noe man merket på publikum og responsen på billettkonkurransen vi arrangerte i forkant av arrangementet. Med så god respons kan det fort dukke opp flere gode musikkopplevelser senere i år, røper Tonje Haugen, markedssjef i Coca-Cola Norge.
I tillegg til Coke Secret Sessions vil Coca-Cola være til stede på disse norske festivalene i sommer og utover høsten: Neon, Kadetten, Findings, Opptur, Idyll og Kygo på Ullevål. Forbrukere kan vinne billetter til alle disse i Coca-Cola sin egen app.
Alan Walker / Coca Cola Secret Sessions
Arrangementet sist uke, der Alan Walker spilte for rundt 250 heldige publikummere i et lagerlokale i Oslo, var det første av flere musikkrelaterte initiativer fra Coca-Cola i Norge. I sommer vil Coca-Cola være til stede på flere musikkfestivaler, og kanskje vil det også komme flere Coke Secret Sessions.
– Coca-Cola har lenge satset på musikk, og vi ønsker å være en gledesspreder – derfor passer det perfekt for oss å være til stede på konserter og festivaler. Dette henger også tett sammen med våre internasjonale konsept «Real Magic» og «Coke Music», der vi nylig har lansert en ny versjon av Queens legendariske «A kind of magic». Denne versjonen er laget av den britiske artisten Griff, som i Norge kanskje er mest kjent for sitt samarbeid med Sigrid, så det er en slags norsk lenke der også, avslutter Haugen.
Les mer om den globale musikksatsingen fra Coca-Cola her;
Coca-Cola launches global music platform ‘Coke Studio’ with vibrant new film
SE OGSÅ: Kendrick slipper splitter ny låt ‘The Heart Part 5’ og vill deepfake video

Leave a Reply

Your email address will not be published.