Asap Rocky besøker Sverige igjen

ASAP Rocky kommer tilbake til Sverige måneder etter voldsdom

10. November 2019 av Mayhan Rostamkhel

ASAP Rocky, hvilket virkelige navn er Rakim Mayers, ble dømt for overgrep for gatebråk 30. juni i Stockholm.

STOCKHOLM – A$AP Rocky vil opptre i Sverige flere måneder etter at han ble dømt for overgrep i gatebråk.

Konsertpromotør Live Nation sier rapperen vil returnere til Stockholm “etter enorm støtte fra de svenske fansen.” Artisten skal opptre 11. desember på Stockholms Ericsson Globe arena.

ASAP Rocky, hvilket virkelige navn er Rakim Mayers, ble dømt for overgrep for en gatebråk-scene 30. juni i Stockholm. Han stod for at det var selvforsvar og sa at han prøvde å unngå en konfrontasjon med to menn som fulgte hans følge.

Kommer igjen til Sverige: Rakim Mayers som er rapperens egentlige navn, spiller i Sverige i desember. Her avbildet på et veldedighetsball i New York i september. 
Foto: PETER FOLEY / EPA

Den 14 august fikk Mayers og hans to livvakter “betingede dommer”, noe som betyr at de ikke vil sonet fengsel med mindre de begår et lignende lovbrudd i fremtiden.

Det var i forbindelse med forrige konsert i den svenske hovedstaden den verdensberøme rapperen ble en verdensnyhet som engasjerte slev den amerikanske presidenten Donald Trump. Han og flere av hans medarbeidere ble deretter pågrepet i etterkant av konserten han holdt på Smash-festivalen på Olympiastadion i Stockholm 2. juli. Han var mistenkt for 30. juni å ha mishandlet en mann som skal ha blitt overfalt av flere mens han lå nede, og A$AP Rocky satt som resultatet av dette varetektsfengslet fra 5. Juli til rettssaken startet 30. juli. 

President Donald Trump hadde veid seg inn for å støtte den Grammy-nominerte samt utøvende innspillingskunstneren og artisten.

Den verdenskjente rapperen skal som kjent dermed også spille i Norge neste sommer, under nordens største strandfest – Palmesus-festivalen i Kristiansand i begynnelsen av juli.

SE OGSÅ: Asap Rocky kommer til Norge

Leave a Reply

Your email address will not be published.